Hvilken støvsuger passer til dine behov?

Få hjælp til at vælge en støvsuger, der egner sig til dit hjem og behov

Alt afhængig af om du støvsuger hver dag eller én gang om ugen, så kan det være en god idé at vælge en støvsuger, som passer til dine behov.

Daglig rengøring

Støvsuger du dagligt og hurtigt over de mest nødvendige steder, skal du vælge en støvsuger, der er egnet til formålet. Daglig rengøring klares hurtigt med en ledningsfri håndstøvsuger eller en stickstøvsuger, som er nem at manøvre rundt og er klar til brug, lige hvor og når du har brug for det.

Ugentlig rengøring

Ugentlig rengøring klares nemt med en traditionel støvsuger grundet den kraftige motor-og sugeeffekt. De almindelige støvsugere fra 1400 watt har en kraftig effekt, sammenlignet med stick- og håndstøvsugere som ofte kun er på 30-40 watt.

Hvilket mundstykke til støvsuger skal du gå efter?

De fleste støvsugere leveres med et kombimundstykke, som kan indstilles til både hårde gulve og tæpper. Du får dog det mest optimale udbytte ved at have et mundstykke, der passer præcis til dine gulve .

Mundstykke til gulvtæpper

Har du gulvtæpper, er det motoriserende mundstykke med en roterende børste bedst, da den ryster tæppets overflade og derved løsner støv og snavs.

Mundstykke til trægulve

Hvis du har trægulve eller fliser, bør du vælge et mundstykke med bløde børster. De er effektive og du undgår mærker på dine gulve.

Mundstykke til parketgulve

Har du parket-gulve, er det en god idé at vælge en støvsuger med parket-mundstykke. Et parketmundstykke har hjul i hver side af mundstykket, og sikrer effektiv rengøring af dine hårde gulve. Der findes flere mundstykker til de fleste modeller, således du kan kombinere dem, hvis det er nødvendigt.

Støvsugere og tilbehør