Philips - Stort udvalg af kvalitetsprodukter

Philips er et mærke, der er kendt for sit brede sortiment af høj kvalitet. Philips beskæftiger sig med sundhed og velvære med fokus på at forbedre folks liv gennem meningsfuld innovation inden for områderne Healthcare, Consumer Lifestyle og Lighting. Philips er førende inden for hjertebehandling, akut pleje og hjemmepleje, energibesparende belysningsløsninger, tandpleje samt barbermaskiner og pleje til mænd. På Bilka.dk finder du produkter lige fra elektriske tandbørster til store fladskærms TV.

 

Philips – pleje, husholdning og elektronik

Det kendte mærke Philips står for kvalitet og holdbarhed, og udvalget af Philips produkter hos Bilka.dk dækker hele paletten af varer inden for personlig pleje, husholdning og elektronik. Med et Philips produkt kan du være sikker på:

  • at kvaliteten altid er helt i top
  • inkluderet garanti på holdbarhed
  • innovativt design og ny teknologi

Philips’ fokus ligger på at gøre hverdagen nemmere og mere energibesparende – et fokus, der kommer dig til gode, når du hos Bilka.dk kan finde alt til din husholdning og personlig pleje. Den altid medfølgende garanti på Philips produkter giver dig en sikkerhed for, at det kan betale sig at vælge den gode kvalitet.

 

Er plejeprodukter både til mænd og kvinder?

Produkter til personlig pleje fra Philips er henvendt til både mænd og kvinder. Elektroniske apparater fra Philips til barbering og hårfjerning findes til begge køn i Bilka.dks store sortiment – lige fra de traditionelle hårtrimmere, barbermaskiner og ladyshavere til de mere avancerede epilatorer og IPL-hårfjernere, der benytter sig af lysimpulser.

Børst tænderne med eltandbørste, eller få energien og humøret tilbage med Philips lysterapi. Du sparer både tid og energi på god kvalitet inden for personlig pleje, fordi plejeprodukter fra Philips er:

  • udviklet med ny teknologi
  • lavet af holdbare materialer
  • giver effektiv anvendelse

 

Philips i hele hjemmet

Overalt i hjemmet findes der elektroniske apparater, der hjælper dig og din familie i hverdagen. Med den internationalt anerkendte kvalitet fra Philips er du garanteret lang holdbarhed, og du kan finde alle de mange Philips produkter til husholdningen og til hjemmets elektronik i Bilka.dks store udvalg.

Find tv’er i verdensklasse, støvsugere til alle slags underlag, kaffemaskiner og køkkenapparater til dagligdagen og energibesparende lys og lamper til alle indretninger. Du finder kort sagt alt inden for elektroniske apparater til dig selv og hjemmet fra Philips på Bilka.dk – dit hypermarked – vi har alt, du skal bruge!