Kaffe og espressomaskiner på Bilka.dk
Kaffe og espressomaskiner på Bilka.dk

Kaffe- og espressomaskiner

Udvalget af kaffemaskiner og espressomaskiner på Bilka.dk er stort. Her finder du de største og mest avancerede varianter af kaffemaskiner, men naturligvis også den helt enkle og klassiske, som vi kender så godt. Gå på jagt efter præcis den kaffemaskine, der lever op til dine forventninger, din smag og dit behov.

Populære mærker

Vælg den kaffemaskine, der opfylder dine behov 

En god kop kaffe er en af hverdagens små glæder, og derfor må du gerne forkæle dig selv med kaffe af højeste kvalitet - uanset om du er mest til espresso, café latte eller helt almindelig filterkaffe. På Bilka.dk kan du vælge mellem forskellige typer maskiner: 

  • Filterkaffemaskiner  
  • Espressomaskiner 
  • Kapsel-kaffemaskiner 

 

Du kan få din nye kaffe- eller epressomaskine i mange forskellige prisklasser, og du bør gøre op med dig selv, hvad du er villig til at betale, samt hvor meget arbejde din kop kaffe må kræve af dig.  

 

Filterkaffemaskiner 

Du bør vælge en klassisk filterkaffemaskine, hvis du ønsker at brygge meget kaffe på en gang. Eksempelvis til brug på et mindre kontor eller derhjemme til dine gæster. Du finder kaffemaskiner med timer, så kaffen kan være klar, når I ønsker den. 

Kapsel-kaffemaskiner 

Med en kapsel-kaffemaskine kan du få en frisklavet latte macchiato eller cappuccino på få sekunder. Maskinen har mange fordele - blandt andet at den passer perfekt til en travl hverdag, og at du kan udvide din horisont med mange forskellige smagsvarianter. Derudover er de skabt med et flot og indbydende design, som er værd at vise frem på køkkenbordet.  

Espressomaskiner 

Espressomaskinen er for dig, der elsker en raffineret kop espresso eller måske en rigtig god café latte eller cappuccino. Med en espressomaskine kan du nyde din morgenmad med unik kvalitetskaffe og samtidig spare dyrebar tid. På Bilka.dk kan du vælge mellem en automatisk, semiautomatisk eller fuldautomatisk espressomaskine.  

 

Bliv også klogere på kaffetyper 

Hvis du er i gang med at skifte din filterkaffemaskine ud med en mere sofistikeret espressomaskine og ikke helt har styr på kaffetyperne, så læs med her. Vi har nemlig sammensat en guide til de forskellige kaffetyper, så du ved præcis, hvad du kan få ud af din nye espressomaskine.