Babygynger

Giv dit barn en sjov kildetur med en babygynge til indendørs og udendørs brug. Gå på opdagelse i vores samlede udvalg af gode og komfortable babygynger her på siden, og find den helt rette gynge til din baby online i dag. Med en babygynge fra Bilka.dk får dit barn den bedst mulige oplevelse.

Få en babygynge med god komfort her

En god gyngetur kan bringe smilet frem hos de fleste børn. Derfor er det heller ikke så underligt, at en babygynge er utrolig populær hos mange familier. Måske husker du selv, hvordan verden gik op og ned, mens det kildede i maven?

Vil du give de samme positive oplevelser videre til dit barn, så har vi på Bilka.dk et spændende udvalg af babygynger. Køber du en fra vores udvalg, får du fordele som:

  • Gyngens bevægelser styrker barnets sanser

  • Dit barn kan grine helt nede fra maven af

  • Høj ryg for komfort og holdbare reb

Find flere gode gynger og rutsjebaner på Bilka.dk. Mangler du et gyngestativ til dine gynger, så har vi selvfølgelig også det. Vores udvalg indenfor udendørs leg passer godt sammen med hinanden, så du kan skabe et udendørs legeområde, der også ser indbydende ud.
 

Sådan finder du den perfekte babygynge

Alle vores babygynger er naturligvis sikre at bruge og kan klare stor belastning – faktisk helt op til 100 kg. Det er dog ikke en garanti for alle vores produkter, og du bør derfor læse mere om den enkelte gynge under dens specifikationer. Så er du sikker på, at den passer til netop dit barns alder og vægt.

Hvilken babygynge er så bedst for dit barn? Først og fremmest skal den være godkendt til dit barns alder. Derudover må gyngen gerne have en høj ryg for ekstra komfort og en sele for optimal sikkerhed. Er du usikker på, hvor høj gyngen skal hænge, så vælg en model med justerbart reb.

Er du på udkig efter en udendørs babygynge, så er den mest praktisk, hvis den er holdbar og tåler regn. Her er kraftig plastik ofte et godt valg. Det tåler nemlig barsk vejr og er samtidig nem at rengøre. Detaljer som vejrbestandige reb er også en fordel.