Sandkasser i træ

Her på siden finder du vores samlede udvalg af sandkasser i træ - produceret i enten trykimprægneret træ eller ubehandlet træ. Vores træ-sandkasser findes med og uden vippelåg, og så kan de købes alene eller i en pakke med sandkassetilbehør - som legetøj, sand og sandkassenet. Gå på opdagelse i udvalget og find den rette træ-sandkasse her.

Flotte og klassiske sandkasser i træ

Ønsker du en klassisk sandkasse, der giver dit barn frit spil til leg i mange timer? Så får både du og dit barn glæde af en sandkasse i træ. Materialet er nemlig utrolig holdbart, og så er træet noget mere behageligt at sidde på end kolde fliser eller vådt græs.

Med en af vores træ-sandkasser kan du se frem til:

  • Mange timers sjov og kreativ leg i haven

  • En let udførlig samlevejledning

  • Et robust og holdbart materiale

Vælger du en af vores smarte sandkasser med integreret bænk, så får du også et låg, når du lægger bænken ned. På den måde kan du beskytte sandet for blade, snavs og nysgerrige dyr.  

Har du slet ikke noget at fylde i sandkassen? Besøg vores gode udvalg af sandkasse-tilbehør, og find bl.a. noget certificereret sand til jeres sandkasse. Bestil den rette mængde hjem på Bilka.dk.
 

Sæt fantasien fri i en træ-sandkasse

Mange børn er vilde med at være udenfor, hvor fantasien ofte får frit spil. Har de for eksempel en træ-sandkasse med sandkasse-legetøj, kan børnene bage sandkager, bygge sandslotte og lege med gravkøer. Som forælder kan det både være hyggeligt og underholdende at opleve.  

En sandkasse i træ er dog ikke bare sjov at lege med – den udvikler også dit barns kreative og motoriske evner. For eksempel kan han eller hun lege butik og udfordre sine matematiske evner og udvide sit ordforråd. Sand og vand stimulerer også kreativiteten, når barnet former figurer og mønstre i sandet.

Der er altså mange fordele ved at have en træ-sandkasse i haven. Ønsker du at give disse glæder til dit barn? Vælg derfor en af vores lækre modeller, eller tag et kig på vores øvrige udvalg af sandkasser, herunder bl.a. sandkasser i plast og sandkasser i komposit.