Sandkasser i plastik

Med en plastik sandkasse kan dit barn slippe fantasien løs og bygge både sjove sandslotte og figurer og lege med gravemaskiner. Samtidig får du en slidstærk sandkasse i plast, der vejer utrolig lidt og er nem at flytte rundt på. Bliv inspireret af vores samlede udvalg af plastik sandkasser her på siden.

Plastik sandkasser til sjov leg i haven

En sandkasse gemmer på masser af sjov og hygge. Her får de små børn nemlig plads til kreativ leg til at bygge sandslotte, fine sandkager og sjove figurer. Kun fantasien sætter grænser. Vil du gerne give dine børn den samme glæde? Så kan du overraske dem med en fin plastik sandkasse fra Bilka.dk.

Fordelene ved vores sandkasser i plast er, at de:

  • Er nemme at flytte rundt på i haven og tage med på tur

  • Kan bruges både som sandkasse og soppebassin

  • Fås i forskellige former og med eller uden låg

En fjerde fordel ved vores sandkasser i plast er, at de er utrolig slidstærke og holdbare. Plastik tåler nemlig både regn, sne og slud. Derfor kan du sagtens have plastik sandkassen stående udenfor. Du kan også let flytte den, så barnet for eksempel kan lege i skyggen. Sæt gerne et låg på sandkassen, når barnet ikke bruger den - så kan du nemlig holde sandet fri for blade og snavs.

Er en sandkasse i plastik ikke lige sagen, finder du også klassiske sandkasser i træ og robuste sandkasser i komposit her på Bilka.dk.
 

Tilføj sjovt legetøj til jeres sandkasse i plastik

Hvad er en sjov sandkasse i plast uden også lidt sjovt legetøj eller tilbehør? Ikke helt det samme. Selvom sand er sjovt alene, så får børn ofte endnu større glæde af plastik sandkassen, hvis de også har lidt legetøj.

Spande, forme, gravemaskiner, river, skovle – mulighederne er mange, og meget af det finder du her på Bilka.dk. Med vores sandkasse-legetøj er der lagt op til masser af hyggelige stunder i sandkassen samtidig med, at barnet får stimuleret både motorik, balance og kreativitet.

Har du ikke noget sand? Bare rolig. Besøg vores udvalg af tilbehør til sandkasser her på Bilka.dk og se vores gode udvalg af certificereret sandkassesand. Hvor meget sand, du har behov for i din sandkasse i plastik, afhænger af sandkassens størrelse.