Dantoy

Dantoy er en dansk legetøjsproducent, der tilbyder svanemærket kvalitetslegetøj til små børn, som den eneste legetøjsproducent i verden. Sortimentet byder på et bredt udvalg af indendørs og udendørs legetøj til små børn, som du finder her på Bilka.dk. Her er det muligt at finde den perfekte gave til både piger og drenge, der lever op til de nordiske miljøkrav.

Legetøj produceret i Danmark

dantoy er en privat, danskejet virksomhed, med over 50 års erfaring, som er lokaliseret i Hobro, hvor hele sortimentet produceres. dantoy er kvalitetslegetøj i plast, og som er ISO 9001 og 14001 certificeret.
dantoys dna er leg! dantoys vil bidrage til kreativ, social og motorisk udvikling af børn. Hele sortimentet er produceret i sikre materialer, i glade, holdbare farver og med øje for dansk design.

Svanemærket: Skrappe miljøkrav og hensyn til sundhed

Svanen er din garanti for, at et produkt lever op til en række skrappe krav. Svanen tager udgangspunkt i et produkts livscyklus. Det betyder, at miljøbelastningen vurderes lige fra produktet bliver ”født” som råmateriale til det ”dør” som affald. Som en uafhængig tredjepart er det Miljømærkning Danmark, der kontrollerer, at miljømærkede produkter lever op til kravene for miljømærkning.

Høj ensartet kvalitet og produktsikkerhed

dantoy har det internationale ISO 9001 certifikat, som sikrer en ensartet høj kvalitet og produktsikkerhed på legetøjet. Produkter fra dantoy testes regelmæssigt, og der foretager periodiske evalueringer for at fastholde den samme høje kvalitetsstandard år efter år. dantoy har haft ISO 9001 certifikatet for kvalitet siden 1992.

Miljøvenlig produktion

dantoy har valgt at være ISO 14001 certificeret for at sikre fokus på miljøet. dantoy har indført miljøvenlige processer for at styre energi-, vand- og råvareforbruget og for at forebygge evt. udslip via fremstillingsprocessen. Dantoy legetøj er fremstillet uden skadelige stoffer, og indeholder ikke PVC eller phthalater.

dantoy – for the fun of it!

dantoy er danskproduceret legetøj og ca. 95% af vores sortiment er i dag svanemærket. dantoy er den første og stadig eneste legetøjsproducent i verden, som er svanemærket.