Dantoy

Dantoy er en dansk legetøjsproducent, der tilbyder Svanemærket kvalitetslegetøj til små børn. Sortimentet byder på et bredt udvalg af indendørs og udendørs legetøj til små børn, som du finder her på Bilka.dk. Her er det muligt at finde den perfekte gave til både piger og drenge.

Legetøj produceret i Danmark

dantoy er en privat, danskejet virksomhed, med over 50 års erfaring, som er lokaliseret i Hobro, hvor hele sortimentet produceres. dantoy er kvalitetslegetøj i plast, og som er ISO 9001 og 14001 certificeret.
dantoys dna er leg! dantoys vil bidrage til kreativ, social og motorisk udvikling af børn. Hele sortimentet er produceret i glade, holdbare farver og med øje for dansk design.

Svanemærket: Skrappe krav i faserne på produktets rejse

Målet med Svanemærket er at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug. Svanemærket tager udgangs i et produkts livscyklus. Det betyder, at miljøbelastningen vurderes lige fra produktet bliver ”født” som råmateriale til det ”dør” som affald. Som en uafhængig tredjepart er det Miljømærkning Danmark, der kontrollerer, at miljømærkede produkter lever op til kravene for miljømærkning. Du kan læse mere om svanemærket her.

Høj ensartet kvalitet og produktsikkerhed

dantoy har det internationale ISO 9001 certifikat, som sikrer en ensartet høj kvalitet og produktsikkerhed på legetøjet. Produkter fra dantoy testes regelmæssigt, og der foretager periodiske evalueringer for at fastholde den samme høje kvalitetsstandard år efter år. dantoy har haft ISO 9001 certifikatet for kvalitet siden 1992.