Pigecykler

Udforsk det store udvalg af flotte pigecykler til alle aldre. Med vores brede sortiment tror vi på, at vi kan opfylde enhver piges drøm - når det kommer til cykler.

Vælg den rigtige børnecykel

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel du skal vælge til dit barn? Det er vigtigt at have en cykel der passer. Derfor kan du her i vores guide læse om hvordn du vælger den rigtige børnecykel til dit barn.

Stort udvalg af cykler til piger

Vores sortiment af pigecykler kan opfylde de fleste pigedrømme om en cykel. Vi har cykler til både små prinsesser og de cool superheltepiger. Udforsk vores spændende udvalg, og tag dit barn med på råd om valg af cykel - eller overrask den heldige pige med en ny, smart model. I udvalget af pigecykler findes forskellige typer, modeller og størrelser. Så der er rig mulighed for at finde frem til den perfekte pigecykel. Det er vigtigt, at cyklens størrelse passer til barnet, så bliver oplevelsen bedst muligt og mest sikker.

Udvalget af cykler til børn bevæger sig i størrelserne 12 " til 26 ". De kommer i smukke farver, stærke brands og moderne dansk design. Vælg mellem kendte mærker som SCO og PUCH i Bilka.dk's udvalg af cykler til cykleglade piger.

  • Vælg mellem forskellige stel i flotte farver
  • Husk, få styr på cykelhjelmen og sikkerheden før afgang

 

De cykelglade piger kan vælge mellem forskellige typer af cykler - vælg mellem mountainbikes og mere traditionelle cykler og heriblandt børnecykler med støttehjul til de mindste. Er der tale om en pige, der hellere kører i skoven end på vejen, så er mountainbiken et sikkert valg. Ligeledes er de traditionelle pigecykler med klassisk damestel og kurv til hende, der er pige med stort P. Med diverse cykeludstyr til børn kan pigerne sætte et personligt præg på cyklen med en sjov ringeklokke, reflekter eller egerperler i klare farver.

 

Husk sikkerhed frem for alt

Før cyklen og dens heldige ejer suser afsted, skal sikkerheden frem for alt være på plads. Husk altid cykelhjelmen, når I er på farten – det gælder både børn og voksne. Er der udsigt til, at I skal køre i mørke, er cykellygterne vigtige at have monteret på cyklen. En kold vintermorgen på vej i skole eller til børnehave kan mørket spille både billister og cykellister et pus, og her er cykellygterne afgørende. Har I udstyret på plads, bliver cykelturen hurtigt meget sjovere og mere sikker.

 

Bestil pigecyklen hjem i dag!

Hos Bilka er vi mere end bare en butik – vi står for oplevelser for hele familien. Derfor finder du naturligvis cykler til både herrer, damer og børn samt dertilhørende udstyr. Cyklen er et enestående redskab til at samle familien om en sjov aktivitet, der samtidig lover sved på panden og gode minder.

En god cykel indbyder til masser af sjov, leg og god motion sammen med både familie og venner. Når vejret tillader det kan familien suse afsted på de danske landeveje. På Bilka.dk finder du et udvalg af cykler og udstyr til hele familien!

Når I har fundet de cykler, familien mangler - hvad end det er en enkelt pigecykel eller nye modeller til hele familien, så kan I til hver en tid bestille dem hjem online, lige når det passer jer. Cyklerne kommer næsten som køreklar, de mangler blot nogle få dele, som I selv skal montere.