Drengecykler

Børnecykler giver basis for meget sjov, spas og frihed til dine børn og i samvær med hele familien. Med en cykel i ægte drengestil kan drengene suse afsted med vennerne, lege, cykle i skole og til fritidsaktiviteter.

Find den rigtige børnecykel

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel du skal vælge til dit barn? Det er vigtigt at have en cykel der passer. Derfor kan du her i vores guide læse om hvordn du vælger den rigtige børnecykel til dit barn.

En drengecykel til enhver smag

Vores udvalg af drengecykler tæller alt lige fra mountainbikes, traditionelle cykler og til trehjulede cykler til de mindste drenge. Cyklerne fås i forskellige størrelser, så du kan finde den model og størrelse, der passer perfekt til din dreng. Størrelserne på drengecyklerne går helt ned fra 12 " og op til 26 " og kan fås både med og uden gear. Så uanset hvilken cykel drengene måtte ønske sig, er der god chance for at finde den her på Bilka.dk. Falder farverne eller stellene ikke i god jord hos drengene, er der heldigvis et væld af andre alternativer i både design og udtryk blandt pigecyklerne.

  • Sørg for at udstyret og sikkerheden er i orden
  • Vælg en cykel med smæk på drengefarverne

 

Er din dreng ikke stor nok eller helt klar til den trehjulede cykel, kan en løbecykel være et godt alternativ og udgangspunkt for fysisk udfoldelse og udvikling. Sidenhen kan løbecyklen erstattes af en cykel med eller uden støttehjul.

 

Hav cykeludstyret i orden

En stor del af cykelglæden handler om at have udstyret i orden. Så kan både børn og voksne føle sig trygge, når de små bevæger sig ud på vejene. Først og fremmest gælder det om at have cykelhjelmen på plads, så bliver cykelturen mere sikker - og det gælder både forældre og børn. Foruden cykelhjelmen er cykellygterne også essentielle for, at bilerne med sikkerhed bliver opmærksomme på de små cyklister i trafikken, når det er mørkt. Imellem alt det nødvendige udstyr findes også et stort udvalg af cykeludstyr til børn, hvor sejhed og sikkerhed går op i en højere enhed.

 

Bestil en drengecykel på Bilka.dk

Når du har valgt den drengecykel med tilhørende udstyr, som passer perfekt til den heldige dreng, kan du bestille den online på Bilka.dk. Når I modtager cyklen, kommer den som næsten færdigsamlet, der mangler blot de sidste dele. På siden her finder I forskellige guider og vejledninger til, hvordan I nemt samler de sidste dele, der følger med cyklen.

Vi sørger naturligvis for, at bestillingen leveres til døren, såfremt det er ønsket. Så er I klar til at indtage de danske landeveje og ikke mindst cykelstier på en sej, men samtidig sikker måde!