Extreme trampoliner

Med en trampolin fra Extreme kan du få mange sjove timer sammen med dit barn. De fleste børn elsker at hoppe på trampolin, med du kan sagtens tage del i legen. På Bilka.dk kan du finde Extreme trampoliner i flere forskellige størrelser, så hele familien kan hoppe og grine på trampolinen. 

Hvilken trampolin skal man vælge?

Er du i tvivl om, hvilken type trampolin der passer bedst til dig? Eller hvor din nye trampolin skal placeres i haven? Bliv klogere på hvad der er vigtigt, når du skal købe en trampolin til haven.

Extreme er en trampolinserie, der går op i kvalitet og sikkerhed. Hvilken EXTREME trampolin passer til dig?

I denne video bliver du guidet step for step igennem samlingen af din EXTREME trampolin

Få en Extreme trampolin til både store og små 

En trampolin er utroligt sjov for både børn og voksne. Mange børn elsker at hoppe på trampolin, da det giver et sus i maven, når man hopper højt op i luften. Du kan dog sagtens tage del i legen, så dig og dine børn kan få en masse gode timer sammen med smil og grin. Det er en dejlig måde, hvorpå I kan få kvalitetstid sammen. 

Dine børn vil helt sikkert sætte pris på en Extreme trampolin i haven. Når de mindste leger udenfor på en trampolin, så får de en masse frisk luft samt brugt en masse energi. Det er sundt for børnene, og de vil hygge sig enormt meget både alene, med deres kammerater eller sammen dig.  

 

Undgå uheld på din Extreme trampolin 

Der kan opstå uheld, hvis børnene lige pludselige mister balancen eller hopper skævt på trampolinen. Derfor kan det være en rigtig god ide at grave trampolinen ned, så den flugter med græsplænen. På den måde kan hverken dig eller de yngste falde ned og slå sig. [Linjeskift til tekstombrydning][Linjeskift til tekstombrydning]Du kan også vælge at anskaffe et net, som skal gå hele vejen rundt om trampolinen. Må den måde redder nettet dig, hvis du er ved at falde ud over. Derudover er det naturligvis en god ide, at der er en voksen til stede, når de mindste leger på en Extreme trampolin.  

Hvis du vil ønsker at returnere dit køb, så har Bilka.dk fri returret, så længe din vare er uåbnet. Du kan sende varen til vores returlager, eller du kan besøge din nærmeste Bilka, hvor vores personale kan hjælpe dig.