Fodboldmål til haven

Vi har fodboldmål i mange forskellige størrelser og forskellige materialer. Her på siden finder du let det fodboldmål, der passer bedst ind i din have eller gård - naturligvis til gode Bilka priser.

Sådan vælger du det rigtige fodboldmål

Fodbold er en populær sport i hele verden. Det er en sport, som kan spilles på mange niveauer. Du behøver derfor ikke have en masse teknik for at kunne være med. Derudover kan fodbold spilles på forskellige underlag som græs, asfalt og grus.

Med et rigtigt fodboldmål bliver det lidt sjovere at spille mod hinanden, ligesom det bliver muligt at øve hjørnespark og skyde straffespark hjemme i haven.

Når du skal købe et mål til haven, er det vigtigt at vælge en god kvalitet. Uanset om du vælger et fodboldmål i UV-beskyttet PVC plast eller trykimprægneret træ hos os, får du et fodbold mål i en høj kvalitet, der kan holde i mange år.

Fordele ved fodboldmål i PVC plast

Fordelene ved at vælge PVC plast er, at de ikke skal vedligeholdes og kan stå ude hele året. Det kan samtidig hurtigt gemmes væk i den medfølgende transporttaske. Samling af målene tager desuden kun 2 minutter. Det tager derfor heller ikke meget opbevaringsplads, da det hurtigt kan pakkes væk. Målene har også bløde kanter så børnene ikke slår sig.

Fordele ved fodboldmål i trykimprægneret træ

Fordelene ved at vælge trykimprægneret træ er, at man får et stabilt mål som kan tåle at stå ude i alt slags vejr, når det har fået træbeskyttelse. Målet skal samles med skruer og beslag, og kan derfor være lidt upraktisk at stille væk, såfremt du ønsker dette, medmindre du har god opbevaringsplads.

Når der skal vælges fodboldmål til haven bør du desuden overveje følgende.

Først og fremmest skal man tage højde for, at fodboldmålets størrelse passer til dem, der skal bruge det. For større børn er det sjovere og mere udfordrende med et stort fodboldmål. Omvendt kan små børn have glæde at et mindre mål.

Dernæst skal man tage højde for, at fodboldmålet også skal passe til den have, det skal stå i. Hvis haven ikke er særlig lang, vil et stort mål være svært for spillerne at dække. Afstanden, hvorfra man skyder, vil være for lille til, at målmanden har en chance for at redde bolden.

Endelig kan man overveje, om et foldbart mål vil være en god idé, hvis haven er lille, så det kan pakkes væk. Et foldbart mål er også let at pakke sammen og tage med, hvis man for eksempel skal i sommerhus.