Mini trampoliner

Med en lille trampolin til indendørs brug kan du nemt optimere din hjemmetræning eller aktivere mindre børn til sjov leg. Her på siden finder du et stort udvalg af indendørs trampoliner til både store og små.

Derfor bør du investere i en mini trampolin

Hvis du ikke har plads i haven til en stor udendørs havetrampolin, eller bare gerne vil have en trampolin, som du kan bruge året rundt, er en indendørs trampolin perfekt at investere i. En indendørs mini trampolin har – afhængig af formålet – desuden mange gode fordele:

  • God til hjemmetræning og genoptræning

  • Underholdende for børn og styrker motorikken

  • Kan nemt pakkes væk, når den ikke bruges

Har du fået en skade, eller har du brug for at få pulsen op derhjemme, er en mini trampolin til indendørs brug et godt redskab. Du kan både træne balance, motorik, blodcirkulation og muskler på en indendørs trampolin, og det er en træningsform som er nem at gå til.

En mini trampolin er desuden guld værd, når det kommer til et hjem med børn. Børn elsker at få lov til at bruge deres krop, og så er en lille trampolin med til at styrke den motoriske udvikling.

I udvalget her på siden finder du indendørs trampoliner, som er specifikt udviklet til børn. Her tiltaler designet det mindre barn, og så er trampolinerne ofte udstyret med håndtag, der gør det nemt for barnet selv at hoppe.
 

Vælg den rigtige indendørs trampolin

Under hvert produkt kan du se størrelsen på den enkelte mini trampolin, så du kan sikre dig, at den passer ind i hjemmet. Afhængigt af behov bør du vælge en indendørs trampolin, der opfylder dine krav:

På Bilka.dk har vi Danmarks største vareudvalg, og vi har derfor også et stort udvalg af legetøj til børn, som bl.a. hjælper med at styrke barnets motorik. Du finder også masser af træningsudstyr til både ude og til hjemme.

Bestil din nye indendørs trampolin i dag, og få hurtigt gavn af den derhjemme!