Legeredskaber fra HY-LAND

Hy-land udvikler robuste, holdbare og intelligent konstruerede legepladser godkendt til offentligt brug. Legepladserne er nemme at opstille på grund af den modulære opbygning baseret på 2 grundlæggende moduler, der kan kombineres på mange forskellige måder og forvandle dit område til en unik og udfordrende legeplads med eller uden gynger.

Derfor skal du vælge HY-LAND legetårne

Bliv klogere på de mange grunde til, hvorfor du skal vælge et HY-LAND legetårn til din institution

Derfor skal du vælge HY-LAND 

HY-Land er blandt de førende, når det kommer til at lave kvalitetslegetårne til institutioner. Her kan du læse om de mange grunde til, hvorfor du netop skal vælge et HY-LAND legetårn til din institution.

Vedligeholdelse

HY-LAND legepladserne kræver ikke inspektioner fra offentlige instanser i løbet af året. Til alle legepladserne, medfølger en liste og en logbog, over de dele der skal kontrolleres, så du selv har mulighed for at at stå for vedligeholdelsen af legepladsen.

Sikker leg

Da HY-LAND har specialiseret sig inden for konstruktionen af offentlige legepladser, kan børn lege godt og sikkert. Legeredskaberne er godkendt af TÜV Rheinland, Tyskland i overensstemmelse med den europæsiske standard EN 1176, og kræver kun en opsættelse af et stødabsorberede underlag i henhold til EN 1177.