Kælke

Med en kælk får både børn og voksne lov til at komme helt tæt på de hvide snefnug med et sus i maven og vind i håret eller huen. Derfor er kælken ofte et sikkert hit i hjemmet. Find din kælk på Bilka.dk, og oplev sneen på den bedste måde.

OPLEV SNEEN MED EN god KÆLK

Det bliver koldere udenfor, og sneen falder, så fortovet bliver dækket af sne. Det bringer minder til tiden som barn, hvor sneboldkamp og slædeture var en tradition. Kender du det, eller vil du gerne opleve det? Måske vil du give oplevelsen videre til dit barn? Er du på udkig efter den perfekte kælk til vinterens sneeventyr, finder du udvalg af kælke i forskellige designs og størrelser, der passer til både børn og voksne. Du kan på Bilka.dk blandt andet finde:

  • Styreslæde
  • Numseslæde
  • Slæde med bremse.


Med vores kælke kan du få det velkendte sus i maven, mens du glider ned ad kælkebakken. Både du og dine børn kan få lov til at opleve den dejlige følelse om vinteren, da kælke kan bruges af alle uanset kæletype. Vores kælke er sikre og holdbare, så du kan være tryg ved at lade dine børn have det sjovt i sneen. Derudover er de lavet af materialer, der kan modstå de hårde forhold i vintervejret og nemt at rengøre efter brug.


DÉT SKAL DU HUSKE, NÅR DU SKAL KÆLKE 

Når du og dine børn skal ud og kælke, er det vigtigt at huske det varme tøj. Uden det rette udstyr kan det hurtigt blive en kold og våd oplevelse, især hvis bukserne bliver gennemblødte lige fra starten. På Bilka.dk tilbyder vi både termotøj og overtræksbukser til børn og babyer, så du nemt kan bestille udetøjet med, når du køber din kælk. Udover det rette tøj, er det også vigtigt at overveje, hvor du vil kælke. Det mest optimale ville være at finde en bakke, der:

  • Er dækket med et godt lag sne
  • Ikke ender ud i en vej
  • Ikke har sten og træer midt på bakken.
     

Før du begiver dig ud for at kælke med dine børn anbefaler vi, at du sørger for at have det rette tøj og finde det rette sted. På den måde sikrer du og dine børn får en sjov og sikker dag i sneen.


Køb din kælke på Bilka.dk

Gør dig klar til vinterens sneeventyr og find den perfekte kælk på Bilka.dk i dag. Vi har forskellige typer af kælke, der gør det nemt for dig at finde en ny kælk til dig og dine børn. Hvis du mangler andet legetøj til dine børn, så udforsk vores udvalg af udendørs legetøj, hvor du finder alt fra klassiske havespil til løbehjul.