Badebassiner

De fleste børn elsker at lege og plaske i vand, og et badebassin til haven er et sikkert hit, som de små vil elske. Her på siden finder du et bredt udvalg af badebassiner til selv de mindste vandhunde. Vælg imellem forskellige størrelser og typer og bestil online på siden her allerede i dag.

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om badebassin

 

Find et badebassin og bliv klar til sommeren

Langt de fleste børn nyder at lege i vand. Det er en perfekt måde at køle sig ned på og hygge sig på en varm sommerdag. Med et badebassin til haven har du et sikkert hit, som de små og de store vil elske.

Vandleg i badebassinet om sommeren er lige sagen for både små og store vandhunde. Hvis ikke børnene er store nok til at svømme i pools, kan du vælge et mindre bade- eller soppebassin. Glæd de mindste med et badebassin, som giver timevis af vandleg og underholdning.

  • Masser af sjov for vandhunde i alle aldre.

  • Timevis af underholdning i haven.

  • Vælg imellem forskellige størrelser, typer og designs.

 

Typer af badebassin til børn

I udvalget her på siden finder du badebassiner, der passer til babyer helt ned til 1 års alderen. Vi har forskellige størrelser og typer som bl.a. badebassiner med oppustelige kanter, hvor du og ungerne kan sidde blødt, når I bader.

Du kan bl.a. også vælge mellem et firkantet, rektangulært eller rundt badebassin i forskellige størrelser. Derfor kan du helt sikkert finde et badebassin, der passer perfekt til haven og til dem, der gerne vil boltre sig i vandet, når solens varme træder frem.

 

 

Hvilken størrelse badebassin til børn?

Hvilken størrelse bassin, du skal vælge, afhænger naturligvis også af, hvor mange der skal bruge det ad gangen. Hvis der er flere børn, skal du naturligvis vælge et lidt større bassin og tilsvarende et lille bassin, hvis det kun er et enkelt barn, der skal bade.

Hvis det gælder sidstnævnte, er det dog alligevel værd at overveje et større bassin. Her kan du nemlig også være med. Det er herudover også et spørgsmål om, hvor gamle børnene er. Der skal jo gerne være plads til at lege og pjaske!

For børn, der er op til 6-7 år, anbefales et bassin, der kan rumme op til 1.000 liter. Uanset hvilken størrelse du vælger, skal du huske på, at børnene altid skal være under opsyn, når de færdes i og omkring badebassinet.

Få hjælp til at vælge den rigtige swimmingpool

Det store udvalg af forskellige typer og størrelser af badebassiner kan gøre det svært at gennemskue, hvilket badebassin du skal vælge. I denne guide giver vi dig et overblik over de mest almindelige pools, og vi hjælper dig med, hvordan du vælger den rigtige størrelse.

Husk at rense vandet i dit badebassin

Bade- eller soppebassinet kan udvikle sig til en sand bakteriebombe, hvis ikke vandet holdes rent. Det er derfor vigtigt, at du udskifter vandet hyppigt. Det gælder især, hvis det er varmt udenfor, da bakterierne har gode vækstmuligheder i varmt vand.

Jo mere bassinet anvendes, jo oftere skal vandet heri udskiftes. Et stort badebassin eller en pool kræver ikke, at du skifter vandet lige så ofte som et lille badebassin. Du kan også putte klor i vandet, da det er med til at fjerne bakterier og alger i vandet.

Sådan vedligeholder og rengør du din pool

Hvis du ejer en pool eller et badebassin, er det vigtigt, at du vedligeholder og rengør poolen eller badebassinet jævnligt for at undgå, at bakterier og alger trives i vandet. I denne guide kan du bl.a. læse mere om pH-værdi og klor, så du kan holde dit badevand vedlige.

Bestil et badebassin på Bilka.dk i dag

Gør haven klar til sommersjov og vandleg og bestil et badebassin til husets mindste her i dag. Du finder et stort udvalg af forskellige badebassiner til børn i fine farver og former, der skaber den helt rette sommerstemning i haven.

Er du på udkig efter noget større? Hvis det i stedet er en pool, du leder efter, kan du ligeledes finde en i vores store pool-udvalg her på Bilka.dk. Herudover finder du desuden alt andet, du skal bruge til vandleg – herunder vandlegetøj og udstyr til vandsport.