Rulleskøjter til børn

Lad dit barn rulle med seje rulleskøjter til børn fra Bilka.dk. Vælg mellem et bredt udvalg, som består af inliners til børn og rulleskøjter som er side by side til børn, og få rulleskøjteoplevelser fyldt med sjov og bevægelse.

Rul afsted med rulleskøjter til børn

Rulleskøjter er populære hos rigtig mange børn og unge. Og det er de, fordi børnene kan få mange timers sjov ud af at drøne afsted med rulleskøjterne på fødderne. Rulleskøjter til børn fås overordnet set i to forskellige slags, som blandt andet adskiller sig i antallet af hjul.

De to rulleskøjte-modeller er:

  • Inliners til børn: Perfekte til eventyrlystne rulleskøjte-løbere. Hjulene på inliners til børn står på én række og skaber stabilitet og giver bedre manøvredygtighed – rulleskøjte-modellen er ideel til tricks og sving.
  • Side by side rulleskøjter: Godt, sjovt og let alternativ til inliners. Rulleskøjter, som er side by side til børn, har to hjul på hver side og giver dermed en øget balance. Rulleskøjterne er derfor ideelle for nybegyndere. Den enkle konstruktion gør det nemmere for børn at tage deres første skridt ind i rulleskøjteverdenen.

 

Tag afsted sammen på rulleskøjter

Imens børnene er små, skal de helst ikke rulle alene i trafikken uden, at der er en voksen med. Afhængigt af børnenes alder og omgivelserne omkring jeres hjem, kan mange børn sikkert sagens snuppe kortere ture alene på vejen eller i gården. Men skal de ud blandt bilerne, er det bedst, at de får assistance fra jer forældre.

Det giver en god anledning til at hygge sig sammen, og så kan de voksne også blive luftet og få lidt sved på panden. Uanset alder bør I også alle huske cykelhjelmen og beskyttelsesudstyret, så I kan passe bedst muligt på hovederne ved eventuelle styrt. Det gælder både for børn og voksne.

Udover at få kvalitetstid sammen giver rulleskøjter til børn følgende fordele:

  • Træner barnets motorik og balanceevne
  • Effektiv motionsform der sikrer, at dit barn får brændt godt med krudt af udendørs
  • Rulleskøjter giver en fornemmelse for fart og bidrager således også til læring for barnet

 

Bestil dine rulleskøjter til børn på Bilka.dk

Søger du nogle gode rulleskøjter til dit barn, kan du gå på opdagelse i udvalget her på Bilka.dk. Se det store udvalg af rulleskøjter til børn, og vælg i samråd med dit barn enten inliners til børn, eller rulleskøjter som er side by side til børn.

Mange af vores modeller er justerbare, så de kan bruges længe på trods af voksende fødder samtidig med, at de er af høj kvalitet – så de kan holde til mange rulleskøjte-ture. Det nødvendige beskyttelsesudstyr finder du også her på siden, hvor der er forskellige slags at vælge imellem.

Få sjov og motion med Bilka.dk, og kom ud på en god rulletur.