Little Tikes

Legetøj fra Little Tikes fremmer børnenes lyst til at være aktive og bruge deres fantasi. Legetøjet sætter børnene i bevægelse, gør dem nysgerrige på verden og skaber overraskelse. Little Tikes er ekspert i leg og byder på alt fra legetøjsbiler og gåbiler til rutsjebaner og meget mere!

Mere end 50 års ekspertise inden for leg

Little Tikes har udviklet legetøj siden 1969. Så mon ikke, det er på sin plads at påstå, at man kender børn, når man har udviklet prisvindende legetøj i mere end 50 år.

Little Tikes står bag legetøj, som har hørt til familiens yndlingslegetøj gennem generationer, fra legetøj til de helt små til den ikoniske Cozy Coupe gåbil og rutsjebaner. Legetøjet er resultatet af grundigt udviklingsarbejde, utallige tests og dybe overvejelser. For Little Tikes har det altid været målet at kreere det bedste legetøj, man kan få.

Little Tikes kender børn og ved, at for dem er hver dag et nyt eventyr, hvor nyt land skal udforskes og indtages. Mere end 50 års ekspertise i leg gør os eksperter i at gøre det rigtigt!

 

Cozy Coupe - gåbilen over dem alle

Cozy Coupe er den sjove og sikre klassiker, der animerer barnet til masser af sjov leg både inde og ude. Gåbilen holder de små ben i gang, stimulerer barnets fantasi og fremmer udviklingen af barnets motoriske færdigheder. Forær dit barn en Little Tikes gåbil, og oplev barnet tage på nye, spændende eventyr hver dag. Bilen findes i forskellige styles - og der er helt sikkert også en favorit til dit barn!

Leg med fantasi og læring

Børn elsker at bevæge sig - og at klatre og rutsje hører til de sjove måder at bevæge sig på. Fra klatremuligheder til eventyrlige legepladser i haven, Little Tikes giver mulighed for fantasifuld og læringsrig udendørsleg.

I rollelege får børn en ideel mulighed for at bruge deres forestillingsevne og blive klogere på verden omkring dem for hver ny dag. Little Tikes legetøj tænder barnets fantasi, udvikler dets idérigdom og hjælper det med at lære.