Havetrampoliner

Hvad end det er en stor eller lille havetrampolin, som du er på udkig efter, finder du den på siden her. Vælg imellem forskellige størrelser, typer og modeller i høj kvalitet fra bl.a. Max Ranger, Berg og Salta. Hos os kan du finde din nye trampolin til haven.

Tilbehør til trampolinen

Mangler du nye fjedre til trampolinen? Et nyt sikkerhedsnet? En stige til de små? På Bilka.dk har vi tæt på alt det trampolintilbehør, som du absolut skal have. Vi har dog også tilbehør til trampoliner, som du måske ikke selv havde tænkt på.

Populære mærker

Havetrampolin – udendørs underholdning og motion

Den er både sjov, underholdende og giver god motion – så det er ikke uden grund, at trampolinen altid ender med at blive yndlingsstedet for børnene i haven. Hvis du ikke allerede har investeret i en havetrampolin til din have, bør du i den grad overveje det.

Den giver timevis af udendørs sjov til børn og barnlige sjæle i alle aldre, og så er det tilmed en effektiv motionsform. Ungerne vil elske dig for det!

  • Timevis af sjov i haven for både store og små
  • Effektiv motionsform og god underholdning
  • Kvalitet og høj sikkerhed fra anerkendte producenter
  • Vælg imellem forskellige størrelser


Find den havetrampolin, der passer bedst til netop din have samt både dine og børnenes behov her på siden. Vi har nemlig et stort udvalg af havetrampoliner, hvori du kan vælge imellem forskellige størrelser og typer fra nogle af markedets mest anerkendte kvalitetsproducenter.

 

 

Hvilken havetrampolin skal jeg vælge?

Det er i høj grad størrelsen på din have, der er med til at afgøre, hvilken trampolin du skal vælge. Hvis din have er stor, kan du selvsagt tillade dig at vælge en stor model og tilsvarende bør du vælge en lille, hvis du er pladsbegrænset på dit udeareal.

Du skal dog være opmærksom på, at en stor havetrampolin, der har et stort springareal, oftest er den, børnene vil finde sjovest. Et stort springareal giver mere bevægelsesfrihed, og der er også større sandsynlighed for, at ungerne vil bevare interessen for trampolinen i takt med, at de vokser.

Vi har både store og små havetrampoliner, runde og firkantede trampoliner, så der er en havetrampolin, der passer til din have. Se udvalget af:


Der er som sådan ikke noget, der er bedre end andet. Du har formentlig mest set de runde havetrampoliner, men firkantede trampoliner er også populære. De er perfekte til dem, der gerne vil lave seje spring på trampolinen.

 

 

Husk sikkerheden

Uanset hvilken størrelse af havetrampolin du vælger, skal du have sikkerheden for øje. Noget af det bedste du kan gøre i den henseende er at vælge en trampolin i en god kvalitet, hvor sikkerheden er i top.

Samtlige af de producenter, som vi forhandler havetrampoliner fra, leverer sikkerhedsgodkendte kvalitetstrampoliner. Der findes også en række forskelligt tilbehør, som du med fordel kan investere i, hvis du vil højne dine børns sikkerhed yderligere. Et af dem er en stige, der gør opstigningen på trampolinen både nem og mere sikker for dine børn.

 

Pas på din trampolin til haven

Har du nogensinde set en flyvende trampolin? Måske har du ikke - og heldigvis for det! Det er dog set før, når blæsten tager fat og får trampolinen til at flyve. Hvis du køber en trampolin til haven, anbefaler vi, at du køber et stormsikringssæt, så du undgår dette syn.

 

Bestil en havetrampolin på Bilka.dk

Når du har fundet den helt rigtige havetrampolin, kan du bestille den hjem fra vores brede udvalg her på siden i dag. Har du husket tilbehøret til ungernes nye trampolin? Hvis svaret er nej, kan du finde det hele her. Bilka.dk er nemlig dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!