Gyngestativer

Med et gyngestativ i haven er der lagt op til timevis af udendørs underholdning for både store og små. Udforsk vores spændende udvalg af små og store gyngestativer i træ, og forkæl ungerne med et gyngestativ fra Bilka.dk i dag.

Gyngestativet giver masser af frisk luft

Gynger er ofte det mest populære område på legepladsen, og det er der en god grund til. At gyngning er sjovt, giver et adrenalinkick og sørger for frisk luft i kinderne. Det behøver ikke være forbeholdt legepladsen eller institutioner. Køb et gyngestativ til ungerne, så de får deres helt eget. De vil elske dig for det!


Derfor skal du købe et gyngestativ på Bilka.dk:

  • Timevis af udendørs sjov og aktivitet
  • Underholdning for både store og små
  • Forskellige typer gyngestativer.
     

På Bilka.dk kan du vælge mellem forskellige modeller og materialer, herunder både stål og træ, og vi har gyngestativer i både store og små størrelser. Så gør dit barns leg endnu sjovere med et gyngestativ fra Bilka.dk. Det er en investering i sjov, aktiv leg og uforglemmelige barndomsminder.


VÆLG DET RIGTIGE GYNGESTATIV

Gyngestativet skulle meget gerne kunne underholde børnene i så lang tid som muligt. Det betyder, at du med fordel kan gøre dig en række grundige overvejelser, inden du køber gyngestativet. Det gælder især materiale og størrelse.


Materiale

Materiale er afgørende for, hvor længe gyngestativet skal holde. Et gyngestativ i træ er et robust og holdbart valg, der kan vare i mange år. Træ kræver dog vedligeholdelse med træbehandling, men hvis du er villig til at investere denne tid, får du et gyngestativ, der smukt komplementerer havens farver. Stål er også et holdbart materiale, og det er derfor, man ofte ser stålgyngestativer på offentlige legepladser. En klar fordel ved stål er, at det bevarer sin farve og er fuldstændig vedligeholdelsesfrit.


Størrelse

Størrelsen på gyngestativet, du skal købe, afhænger af flere faktorer. Du skal overveje, hvor meget plads du har i din have eller det udendørs område, hvor det skal stå. Hvis pladsen tillader det, kan du vælge et stort gyngestativ. Det giver plads til flere gynger og dermed flere børn, der kan lege på samme tid.


KØB ET GYNGESTATIV PÅ BILKA.DK

Gør haven klar til sjov og gode udestunder, og bestil et gyngestativ på Bilka.dk i dag. Vi har Danmarks største vareudvalg, så her finder du alt, du skal bruge. Det gælder også gynger, som du kan finde i forskellige slags og typer, herunder gyngesæde samt baby- og netgynger