Sjove havespil til sommeren

Få et overblik over de bedste havespil for hele familien

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til sjove havespil

 

Når det varme og milde vejr rammer landet, trækker vi ud i haven for at nyde varmen. Og hvad er bedre end at spille sjove havespil sammen med hele familien? Det er en fantastisk måde at nyde tiden sammen med familien.

I denne guide giver vi dig inspiration til nogle af de bedste havespil for både børn og voksne, så I er klar til at indtage haven og dyste mod hinanden. Læs med og find det næste havespil, I skal konkurrere i!

Kongespil er en klassiker

Et af de mest populære havespil er selvfølgelig kongespil. Her skal I dyste mod hinanden ved at vælte modstanderens tårne og til sidst vælte kongen. I kan enten spille i hold eller én mod én, så der er masser af muligheder for at spille.

En af de klare fordele ved kongespil er, at I kan tage spillet med rundt omkring. I kan tage det med til arrangementer som studentergilder og sommerfester, og I kan bruge det i haven, på stranden eller på campingpladsen.

Dyst mod hinanden i stigegolf

Et andet sjovt havespil er stigegolf, hvor I skal forsøge at få jeres bolas til at hænge fast på stigens trin. Spillet er simpelt, så både børn og voksne kan være med. Hvert trin giver forskellige point, og det gælder om først at få 21 point.

Stigegolf fylder meget lidt, så I kan pakke det ned og tage det med, hvis I f.eks. skal på sommerhustur med vennerne eller familien. Spillet fås i forskellige materialer, så I kan vælge det stigegolf-sæt, der passer bedst til jeres smag.

Lav en stangtennis-turnering

Stangtennis er et af de bedste havespil, hvis I gerne vil lave en turnering. Her kan I nemlig lave jeres egen stangtennis-turnering, hvor I til sidst kan finde den ubesejrede stangtennis-spiller. Der er garanti for et larmende heppekor og masser af grin.

Det eneste I skal bruge er en stang, en snor med en tennisbold og to bat. Heldigvis kan stangtennis købes som sæt, så I har det hele, hvis I klikker sættet hjem fra Bilka.dk.

Spillet kan pakkes sammen og flyttes, så I kan flytte jeres store stangtennis-turnering ind i skyggen, hvis solens stråler bliver for skarpe.

Kom tæt på grisen i petanque

Petanque er endnu et klassisk havespil, der har eksisteret i mange år. Her kan både unge som gamle være med til at spille. Det gælder om at have flest petanque-kugler så tæt på grisen som muligt. I kan inddele jer i hold, så alle kan være med.

I kan enten spille petanque på en klassisk petanque-bane eller spille i haven eller andre steder. I kan derfor selv bestemme, hvor I vil spille. I kan bl.a. tage det med i parken eller på stranden, hvis I skal have gang i kasteteknikken.

Kroket er for hele familien

Hvis børnene keder sig, mens de voksne sidder og snakker, kan de give sig i kast med det populære kroket havespil. Her skal man skyde sine kugler hurtigst igennem opstillede buer og hen til målpinden for at vinde spillet.

Hvis de voksne ikke kan modstå trangen til at være med i det sjove havespil, kan de tage et spil kroket bagefter. Kroket byder på rivalisering, sjov og latter, når I går i gang med at skyde til kroketkuglerne. Slå jer løs i dette spil for hele familien!

 

 

Smashball er det nyeste skud på stammen

Smashball er et populært og sjovt havespil, der ses i mange parker og på de danske strande. Spillet går ud på at skyde en lille bold ned på en trampolin, så modstanderen ikke kan nå bolden. Smashball kan spilles både af børn og voksne.

I kan justere spillets regler, så alle kan være med. Der er garanti for sved på panden, når I skal hoppe rundt efter bolden og skyde den ned i trampolinen, så modstanderen mister bolden. Giv jer i kast med boldspillet og nyd dysten!

 

 

Find sjove havespil på Bilka.dk

På Bilka.dk tilbyder vi et stort udvalg af sjove havespil for hele familien, så I kan nyde lidt kvalitetstid med familien. I sortimentet finder du havespil for enhver smag, så I kan helt sikkert finde et havespil, der passer perfekt til familiens konkurrencemennesker.

Populære brands