Kroket

Kroket er et hyggeligt og underholdende havespil, der er nemt at tage med på ferier og rejser. Gå på opdagelse i vores udvalg af forskellige former for kroket her på siden, og vælg netop den variant, der passer bedst til dine eller din families interesser.

Kroket - Prøv en gammel klassiker

Er du ikke den bedste til blot at læne dig tilbage i en lænestol og nyde det gode vejr? Eller har du børn, der gerne skal underholdes? Det kan også være, du blot har brug for noget, der kan lokke dig udendørs? Uanset hvad kan kroket være et godt valg.

Kroket er et gammelt spil, der oprindeligt stammer fra England. Siden da har spillet bredt sig til hele verden – og med god grund. Det er ikke et kompliceret spil at lære, og det giver både anledning til hyggelig snak, venskabelige konkurrencer og masser af frisk luft. Vil du også prøve det populære havespil? Så kan du heldigvis finde både den originale version samt opdaterede og moderne udgaver her på Bilka.dk.
 

Tag kroket spillet med dig på farten

Mange havespil fylder ikke det store, når de er pakket sammen, og er dermed nemme at have med på tur. Og her er kroket ingen undtagelse. Blandt andet kan du oplagt tage kroket med dig flere steder såsom:

  • På campingture eller i sommerhuset 

  • Hjemme i baghaven eller på besøg hos vennerne 

  • Som sjov aktivitet til en dag i parken

Mulighederne er mange med Kroket, men resultatet er det samme – du vil have et sjovt spil, der kan nydes af folk i alle aldre.

Udendørs underholdning for hele familien med kroket

Udendørs leg kan lige så vel komme de mindre børn til de ældste i familien til gode. Det betyder, at både bedsteforældre og børnebørn kan have det sjovt sammen, mens der spilles kroket eller andre former for havespil. Blandt andet derfor er netop sådanne spil helt ideelle til familiefødselsdage om sommeren og vejret er godt.

Vælg mellem flere varianter såsom fodbold-kroket og almindelig kroket her på siden – eller hvad med at prøve begge dele? Der er ingen grund til at holde dig tilbage. På Bilka.dk tilbyder vi nemlig ubegrænset returret.