Salta trampoliner

Står du og mangler en ny trampolin, eller tilbehør dertil? Så er du havnet det rette sted. Salta har nemlig kvalitets trampoliner, samt soldit og prisvenligt trampolintilbehør.

Hvilken trampolin skal man vælge?

Er du i tvivl om, hvilken type trampolin der passer bedst til dig? Eller hvor din nye trampolin skal placeres i haven? Bliv klogere på hvad der er vigtigt, når du skal købe en trampolin til haven.

Salta trampoliner - høje standarder og fornuftige priser

Salta trampoliner er et Hollandsk brand, der er udviklet i henhold til høje standarder for sikkerhed, kvalitet og holdbarhed. En Salta trampolin er din garanti for, at du får en stabil trampolin til en fornuftig pris. For Salta skal det nemlig ikke være dyrt at få en fantastisk hoppeoplevelse.

Salta udvikler hele tiden nye produkter ud fra et innovativt perspektiv, der følger forbrugernes behov så produkterne løbende forbedres. Du kan være sikker på at få en trampolin, som er udviklet med de bedste og sikreste materialer.

Tilbehør i topklasse

Hver trampolin er udstyret med en tyk, solid ramme i stål, der er galvaniseret og som gøres korrosionsbestandige igennem galvaniseringsprocessen, så den er modstandsdygtig over for rust og andet slid. Med trampolinernes koniske fjedre, der sikrer optimal springkomfort, får du en helt ny hoppeoplevelse.

Takket være en ekstra tyk og bred kantmåtte og en springmåtte lavet af slidstærke materialer, får du med en Salta trampolin mange timers underholdning de næste mange år.

Altså lever trampoliner fra Salta helt op til deres krav om sikkerhed, holdbarhed og kvalitet.