Fodbolde

Er du vild med at se spændende fodboldkampe? Prøv den sjove sport på egen hånd med din helt egen fodbold. På Bilka.dk har vi billige fodbolde til fodboldbanen, i skolen og hvor som helst, hvor der er plads til at spille fodbold. Se vores spændende udvalg herunder.

Billige fodbolde til mange timers sjov

Hvor mange kender ikke til den sjove sport med fodbolden? Vi på Bilka.dk er i hvert fald glade for den populære bold. Derfor har vi naturligvis flere billige fodbolde til børn og unge. Og du behøver ikke kunne en masse teknik for at have det sjovt. I vores flotte udvalg kan du få:

  • Lækre fodbolde i god kvalitet og smart design

  • Billige priser fra mærker som Slazenger og Diadora

  • Fodbolde med gode spilleegenskaber og høj holdbarhed

  • Forskellige farver og størrelser til voksne og børn

Brug vores billige fodbolde til forskellige underlag som græs, asfalt og grus - velegnet til at spille med i haven eller øve tricks med. På Bilka.dk er det nemlig ikke nødvendigt at købe den dyreste fodbold for at kunne spille i fritiden. 

Har du lyst til at se resten af vores udvalg inden for sport og motion? Vi har et væld af gode produkter til dig og familien. På Bilka.dk har du desuden ubegrænset returret.

Sådan finder du den bedste fodbold

For et barn er det hårdt og dårligt for kroppen at bruge en for stor fodbold. Derfor er det vigtigt, at du finder den rette størrelse. Det gør det lettere at sparke rigtigt til bolden. Leder du efter fodbolde til sjov, anbefaler vi en størrelse 4. Er det derimod en kommende fodboldspiller, er eksempelvis størrelse 5 egnet fra U15 og op.

Når du har fundet den rette størrelse, skal du også overveje, hvor du eller dit barn skal bruge bolden henne og i hvilken sammenhæng. Er det mest til boldspil i haven derhjemme, anbefaler vi fodbolde i blød blanding af PU/PUV. De er billige og gode til de yngste spillere i familien. Køb et fodboldmål ved siden af, så I sammen kan øve mål og skud.