Find rustik havebord i granit

Kan du lide det rå look og suveræn holdbarhed? Begge dele og mere får du med et havebord i granit. På Bilka.dk har vi skåret op for kvaliteten og ned for prisen på granit-haveborde. Se udvalget, og få et smukt havebord i mange år.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde den du leder efter. Forlæng glæden ved dine havemøbler.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr, og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Hvorfor et havebord i granit?

Mange danskere vælger moderne haveborde i træ, men har du tænkt over de mindst lige så gode fordele ved granit? Det rustikke og holdbare naturmateriale er nemlig yderst velegnet til haveborde. På Bilka.dk har vi håndplukket granit-haveborde, hvor du både kan købe dem som havemøbelsæt og bordet alene. Med vores billige priser kan du snart glæde dig til:

  • Du slipper for at sætte havebordet ind og ud

  • Du får smukke natursten til haven og terrassen

  • Det er et funktionelt materiale

  • Det indbyder til hyggelige og dejlige udendørs stunder 

Der er med andre ord mange fordele ved at købe et havebord i granit frem for andre materialer. Hverken blæst eller et uheldigt skub kan nemlig rokke ved bordet. Det står altså stabilt i al slags vejr. Og så er bordet dejligt nemt at vedligeholde. Selv når solen står højt på himlen, bibeholder granit sin flotte overflade.

Brug altid bordskåner, hvis du vil stille varme gryder og pander på bordet. Selvom et havebord i granit er holdbart, kan varmen ødelægge overfladen. Se alle vores bordskånere, og få ubegrænset returret, når du bestiller.

Et granit-havebord til dit behov

For alle haveborde er det vigtigt, at du vælger et, der passer i størrelsen og til det formål, du ønsker at bruge det til. Ellers risikerer du, at dit granit-havebord er for lavt til dine havestole eller ikke har plads til alt det, du havde tænkt dig.

Tænk derfor over: Hvordan har du tænkt dig at bruge dit granit-havebord? Hvor mange personer skal der kunne sidde der? Og hvor skal det stå? Et granit-havebord vejer en del og er ikke sådan at flytte på. Bruger du bordet til mange formål, så vælg et bord med udtræk. Få flere tips i vores gode guide om valg af havemøbler.