Køb et sort havebord i høj kvalitet

Er du på udkig efter et sort havebord? Her på siden finder du en bred vifte af sorte haveborde fra populære kvalitetsproducenter. Køb et praktisk havebord med udtræk, eller find et havebord i sort, der passer perfekt til dine loungemøbler. De sorte haveborde findes i et hav af forskellige materialer – heriblandt polyratten og nonwood.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde det, du leder efter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smukke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Vis din personlige stil frem med et sort havebord 

Der findes mange gode grunde til at vælge et sort havebord til din have eller terrasse. For det første kan det tilføje lidt mørke farver i en have, der måske ellers bliver meget lys og grøn. For det andet er det en farve, der er meget modstandsdygtig overfor vind og vejr.  

På Bilka.dk kan du finde et godt sortiment af sorte haveborde. Du kan derfor let finde en model, der passer til din stil. Vælg eksempelvis mellem: 

  • Store borde 
  • Små borde 
  • Firkantede borde 
  • Runde borde 
  • Foldbare borde 
  • Borde med hjul 

 

Når du har fundet det helt rette havebord, kan du med fordel også vælge nogle flotte havestole. På den måde bliver det let at invitere familie og venner forbi til både en hurtig kop kaffe i haven – eller hvad med at byde dem på lækker mad direkte fra din gasgrill

Shop alt til haven på Bilka.dk 

Hvis du gerne vil bruge mere tid i haven, kan du med god grund shoppe vores brede sortiment af udstyr til haven. Udover havemøbler til enhver smag byder vi nemlig også på: 

 

Sagt med andre ord har du altså mulighed for at gøre din have det helt oplagte sted at tilbringe de varme sommerdage, når du shopper på Bilka.dk. Desuden tilbyder vi endda ubegrænset returret, hvilket betyder, at du ikke behøver holde dig tilbage, hvis du bliver fristet af vores sortiment. 

Går du lidt ekstra op i haven er det måske især vores udvalg af havemaskiner og redskaber, du kan få inspiration af. Vil du gerne have en flot og velplejet have, du stolt kan vise frem? Så har du nemlig brug for de rette redskaber. Heldigvis har vi Danmarks største vareudvalg, så du kan finde praktiske løsninger til næsten alt.