Benzinplæneklipper til at slå græs
Benzinplæneklipper til at slå græs

Havemaskiner

Mange sætter en ære i at have en flot have, der både ser velplejet og trimmet ud. På Bilka.dk finder du gode havemaskiner, der kan hjælpe dig godt på vej til et smukt resultat i haven. Vælg mellem flere løsninger fra anerkendte mærker i slidstærke materialer.

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om havemaskiner og haveredskaber

Opdag glæden ved gode havemaskiner og haveredskaber

Uanset om du har en lille græsplæne eller en stor have med flere forskellige planter, buske og træer, så kan du få glæde af havemaskiner, der kan hjælper dig med at gøre din have smuk.

Med de rette haveredskaber bliver enhver opgave i haven nemlig lidt nemmere og dermed også lidt sjovere. Havemaskiner og haveredskaber, både mekaniske og manuelle, er nemlig med til at gøre havearbejdet lidt lettere for dig.

 

Havemaskiner, der gør arbejdet lidt nemmere

Har du måske en hæk? Så ved du nok allerede, at en pålidelig hækkeklipper er uundværlig. Især hvis du har en stor hæk, kan en lille og slidt hækkeklipper gøre opgaven langtrukken og unødvendig hård.

Heldigvis tilbyder vi på Bilka.dk et bredt sortiment af havemaskiner og haveredskaber til haven. Du kan bl.a. vælge imellem:


Og du behøver ikke at holde dig tilbage! Vi tilbyder ubegrænset returret, så du kan roligt shoppe løs blandt de praktiske havemaskiner- og redskaber. Det er dermed let at finde det rette udstyr hos os, uanset om du ønsker en flot græsplæne eller om du gerne vil bruge flere timer i haven.

 

 

Havemaskiner og haveredskaber efter sæson

Når foråret melder sin ankomst, kan du begynde at bruge diverse haveredskaber som ukrudtsfjernere og river, der kan gøre haven og blomsterbedene forårsklar. Her kan du bl.a. også bruge en vertikalskærer til at give din græsplæne luft og fjerne mos.

Når det bliver sommer og sol, går de fleste i gang med at klippe hækken med en hækkeklipper og rengøre diverse ting med højtryksrenseren, så haven står skarp til de mange stunder i solen. Disse maskiner gør havearbejdet en del lettere for dig.

Regn og rusk betyder efterår med blade, der hvirvler rundt på jorden. Her kan du med fordel bruge en løvblæser eller en løvsuger, så du kan holde haven eller indkørslen fri for de brune blade. Hvis du har større områder med blade, tilbyder vi også et udvalg af fejemaskiner.

Kulde og sne er indikationer på vinterens komme. Her kan du fjerne sne med en sneslynge eller en fejemaskine, så du kan få dine udearealer ryddet for sne. Det er en stor fordel med disse mekaniske havemaskiner, så du slipper for at rydde sne med en sneskovl.

 

 

Find havemaskiner og haveredskaber på Bilka.dk

På Bilka.dk sætter vi en ære i at have et stort vareudvalg. Det betyder nemlig, at du kan klare mange af dine indkøb ét sted, hvilket både er praktisk og let for dig.

Så har du fået have for første gang, vil du til at bruge mere tid i haven, eller trænger dine haveredskaber og havemaskiner til en udskiftning? Så kan vi hjælpe dig med gode og langtidsholdbare løsninger, der passer til dine behov.

Det kan nærmest være en fryd, når du oplever forskellen mellem din nye og knivskarpe græstrimmer og din gamle og slidte model. Måske er denne fornemmelse nok til, at du pludselig går meget mere op i din haves fremtræden?

Shop det store udvalg på Bilka.dk, og lad dig inspirere af de forskellige havemaskiner og haveredskaber. Fra en tidsbesparende robotplæneklipper til praktiske pumper – vi har noget for enhver.