Firkantede haveborde

Er du på udkig efter et firkantet havebord til terrassen? Herunder kan du se et stort udvalg af firkantede haveborde i flere forskellige størrelser og prisklasser fra populære kvalitetsproducenter. Vælg mellem alt fra firkantede haveborde, der passer perfekt til terrassen, til større haveborde i nonwood eller teak, hvorom hele familien kan nyde en middag.

Find et kvadratisk havebord til din have 

Et kvadratisk havebord er let at placere på terrassen, i haven eller i udestuen. Den praktisk form gør nemlig, at det både kan sættes i hjørner, op af vægge og ude i det fri. Vil du gerne have lidt mere frihed til at indrette dine udendørsarealer? Så er et kvadratisk eller firkantet havebord den oplagte løsning. 

Se vores udvalg af firkantede haveborde i forskellige størrelser, og vælg lige netop den model, der passer til din personlige stil. Vi tilbyder borde i slidstærke materialer, der let kan tåle at stå ude i den friske luft. Blandt andet kan du forvente at finde: 

  • Teak 
  • Aluminium 
  • Granit 
  • Stål 

 

Det er dermed let at få bestilt et materiale, der passer godt sammen med dine andre havemøbler. Og hvis du står og mangler lidt ekstra møbler til din have, så kan du få hjælp på Bilka.dk. Udover firkantede og kvadratiske haveborde byder vi også på: 

 

Invitér venner og familie på besøg med et firkantet havebord 

Hvis du er glad for at tilbringe tid i den friske natur, måske især når dagene begynder at blive varmere og længere, så bør du have de rette havemøbler. Det gælder især et havebord, hvor dine gæster kan samles til lækker grillmad eller en god kop kaffe.  

Benyt derfor muligheden for at skabe et ekstra hyggeligt miljø i din have med et firkantet havebord. Kombineret med et par havestole kan du hurtigt få lavet et lille område, hvor du og dine nærmeste kan sidde i timevis og få vendt verdenssituationen.  

Desuden er der god grund til at lade dig inspirere af de mange produkter på Bilka.dk. Vi tilbyder nemlig ubegrænset returret. Hvis du har haft lyst til at gøre lidt ekstra ud af haven, så er det oplagt at udnytte vores store sortiment. Dermed kan du hurtigt forvandle haven til dine venners foretrukne mødested.