Haveborde i træ

Er du på udkig efter et nyt havebord i træ? Her på siden finder du et bredt udvalg af solide haveborde i træ. De moderne borde eksisterer i et væld af forskellige størrelser og former. Find et pænt havebord i dag på Bilka.dk.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smuke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr, og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Havebord i træ til altan og haver

Når Danmark endelig viser sig fra sin gode side, er det om at hoppe udenfor og nyde det. Det kan du blandt andet gøre med et smukt havebord i træ. I stedet for at vælge metal eller polyrattan, så kan et havebord i træ give dig et naturligt og smukt udseende i mange år. Og med vores lave priser kan du glæde dig til at:

  • Hygge og spise udendørs med familien
  • Lade dit havebord i træ stå fremme hele året
  • Slappe af med en god bog eller spise snacks
  • Bruge minimum vedligeholdelse og pleje

 

Hvad er et havebord i træ, hvis du ikke har matchende havestole? Dyk ned i vores spændende sortiment, hvor vi har havestole i træ i forskellige designs og størrelser. Se alle vores havestole i træ her, og vælg et, der passer til dit havebord.

Hvilket havebord i træ skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige træsorter på markedet i dag, som kan holde til udendørs brug over længere tid. Herunder mahogni, eg og teak. Ønsker du at have umalede havemøbler i træ, som kan tåle at stå ude i mange år, er disse træsorter gode valg.

Teaktræ er særdeles velegnet til udendørs brug, da det tåler både vind og vejr uden at blive påvirket. Samtidig er det rig på naturlige olier, der beskytter veddet og barken mod insekter og rådskader. Teaktræ behøver ikke nødvendigvis meget vedligeholdelse. Men dit havebord i træ holder længere med pleje og beskyttelse mindst én gang om året.

På siden har vi også samlet gode guides om vedligeholdelse af havemøbler i træ, overtræk og lignende. Drømmer du om at beholde de smukke, naturlige materialer, kan du nemt læse dem på Bilka.dk. Se alle vores havemøbler her, bestil på Bilka.dk, og få ubegrænset returret.