Ovale haveborde

Tilføj et ovalt havebord til din have eller terrasse, og lad samtalen flyde. Det pæne bord skaber en naturlig cirkel, så alle dine gæster kan se hinanden i øjnene. Samtidig er det også et oplagt valg til dig, der gerne vil kunne sætte en kaffekop ned, mens du nyder tid i haven. 

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde det, du leder efter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smukke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Oplev fordelene ved et ovalt havebord 

Har du inviteret dine forældre eller nærmeste venner forbi til en kop kaffe i haven? Så sørger et havebord for, at du kan få sat kaffekoppen fra dig. Ligeledes er det også det oplagte sted at sætte en lille kaffekage frem, så dine gæster kan blive lidt forkælede.  

Hvad end bordet skal stå ude i haven, på terrassen eller måske i udestuen, så kan du finde flotte havestole på Bilka.dk, som du kan sætte ved bordet. Trænger benene derfor til et hvil efter en hård dag, kan du skabe en hyggelig lille oase med et ovalt havebord og en havestol. Tilføj eventuelt lidt bløde hynder til stolene så du kan komme til at sidde ekstra behageligt, mens du nyder den friske luft. 

Skab et hyggeligt havemiljø med et ovalt havebord 

Der er noget helt særligt ved at have et havebord stående. Især de ovale haveborde fremmer den hyggelige og afslappede stemning, så du kan få koblet af efter en hård dag. Du kan både vælge at sætte dit havebord sammen med lidt havestole – eller hvad med en hyggelig havebænk? Her er der en oplagt mulighed for at sidde lidt tæt med dine nærmeste, hvor I måske kan dele en varm plaid, når solen er gået ned? 

På Bilka.dk kan du finde flere gode muligheder for at tilbringe ekstra tid i haven. Fra flotte havemøbler til terrassevarmere – vi har det hele. Og hvis du alligevel har en fin have, hvorfor så ikke gøre det ekstra indbydende at tilbringe tid derude?  

Du kan endda overveje, om du også har brug for lidt havemaskiner og redskaber, så du kan sørge for, at din have ser flot og velplejet ud. Og med ubegrænset returret på alle vores produkter, er der mange gode grunde til at lade dig friste af udvalget på Bilka.dk.