Ovale haveborde

Tilføj et ovalt havebord til din have eller terrasse, og lad samtalen flyde. Det pæne bord skaber en naturlig cirkel, så alle dine gæster kan se hinanden i øjnene. Samtidig er det også et oplagt valg til dig, der gerne vil kunne sætte en kaffekop ned, mens du nyder tid i haven. 

Oplev fordelene ved et ovalt havebord 

Har du inviteret dine forældre eller nærmeste venner forbi til en kop kaffe i haven? Så sørger et havebord for, at du kan få sat kaffekoppen fra dig. Ligeledes er det også det oplagte sted at sætte en lille kaffekage frem, så dine gæster kan blive lidt forkælede.  

Hvad end bordet skal stå ude i haven, på terrassen eller måske i udestuen, så kan du finde flotte havestole på Bilka.dk, som du kan sætte ved bordet. Trænger benene derfor til et hvil efter en hård dag, kan du skabe en hyggelig lille oase med et ovalt havebord og en havestol. Tilføj eventuelt lidt bløde hynder til stolene så du kan komme til at sidde ekstra behageligt, mens du nyder den friske luft. 

Skab et hyggeligt havemiljø med et ovalt havebord 

Der er noget helt særligt ved at have et havebord stående. Især de ovale haveborde fremmer den hyggelige og afslappede stemning, så du kan få koblet af efter en hård dag. Du kan både vælge at sætte dit havebord sammen med lidt havestole – eller hvad med en hyggelig havebænk? Her er der en oplagt mulighed for at sidde lidt tæt med dine nærmeste, hvor I måske kan dele en varm plaid, når solen er gået ned? 

På Bilka.dk kan du finde flere gode muligheder for at tilbringe ekstra tid i haven. Fra flotte havemøbler til terrassevarmere – vi har det hele. Og hvis du alligevel har en fin have, hvorfor så ikke gøre det ekstra indbydende at tilbringe tid derude?  

Du kan endda overveje, om du også har brug for lidt havemaskiner og redskaber, så du kan sørge for, at din have ser flot og velplejet ud. Og med ubegrænset returret på alle vores produkter, er der mange gode grunde til at lade dig friste af udvalget på Bilka.dk.