Havebord i plast = ingen vedligeholdelse

Er du på udkig efter et havebord, der kræver minimal vedligeholdelse? Så er et plast-havebord måske den ideelle løsning for dig! Find dit nye plast-havebord blandt vores store udvalg af større og små plastik-haveborde.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde den du leder efter. Forlæng glæden ved dine havemøbler.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr, og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Plastik-haveborde for enhver smag

Hos Bilka.dk finder du alt fra mindre plastik-haveborde, der passer til dine loungemøbler og haveborde i plast, som hele familien kan samles om til middag. Hvad end du er på udkig efter det ene, andet eller noget helt tredje, er der en række fordele ved at vælge et havebord i plast – heriblandt:

  • Minimal vedligeholdelse af slidstærkt materiale
  • Elegant og moderne designe – evt. i imiteret træflet
  • Plast rengøres nemt med vand og sæbe efter brug

 

Med et plast-havebord får du det bedste fra begge verdner – et solidt havebord, der tåler det danske sommervejr, i et moderne og stilrent design. Plast er et slidstærkt materiale, der kræver minimal vedligeholdelse, og er desuden nemt at gøre rent med vand og sæbe.

Plastik-havebordene kommer i flere forskellige størrelser og design, der passer perfekt til både loungemøbler og terrassen.

Vælg det rigtige havebord

Plastik er et fordelagtigt materiale af flere forskellige grunde – måske særligt, fordi det er et slidstærkt materiale, der kan formes og støbes i flere farver.

Blandt vores store udvalg af haveborde i plast finder du alt fra små haveborde i elegant flettestruktur med små opbevaringsrum og større haveborde i plastik, der blot skal tørres med en våd klud efter middagen.

Havebordene, som er lavet i formstøbt plastik, rådner eller ruster ikke og findes i alsidige og neutrale farvetoner, som passer perfekt til enhver terrasse og have. 

Ønsker du at opbevare et tæppe og stille et glas ved siden af din solvogn, kan du med fordel investere i et lille havebord i plastik – evt. i et flettet design, der passer til dit møbelsæt.