Altanborde

Er tiden kommet til et nyt altanbord? Så er du landet det rigtige sted. På Bilka.dk har vi flotte borde til altaner, der udnytter pladsen bedst muligt. Store altanborde såvel som et lille altanbord. Se udvalget herunder, og få havemøbler med ubegrænset returret.

Flot altanbord til netop dit behov

Er du så heldig at have en dejlig altan eller balkon? Så handler det naturligvis om at udnytte pladsen fuldt ud, så du kan nyde de stunder, hvor vejret arter sig. Her er et praktisk altanbord i den helt rigtige størrelse og et lækkert design uundværligt. På Bilka.dk tilbyder vi:

  • Prisvenligt og lækkert design til alt slags vejr
  • Firkantede og runde altanborde i forskellige størrelser
  • Mulighed for at slappe af eller spise et dejligt måltid
  • Fuld optimering og udnyttelse af netop din altan

 

Sammen med et par gode havestole har du altså gode grunde til at glæde dig til et nyt altanbord. Et bord til altan er nemlig designet til dig, der ikke har massevis af udendørs plads, men som stadig gerne vil nyde solen. Husk, at stole og borde skal passe sammen i højden og udseendet. Det er en fordel, hvis du kan skubbe stolene ind under altanbordet. 

Sådan vælger du det rette bord til altan

Det er en god idé ikke blot at bestille det første bord til altan, du ser. Du skal nemlig først have tjekket, hvor stor altanen er, om den er overdækket, materialet på møblet og dit budget. Det giver nogle fingerpeg i retning af, hvilke muligheder du har. 

Vil du for eksempel gerne have et lille altanbord, der kræver mindst mulig pleje? Kig efter et cafébord i plastik eller nonwoord - et robust, letvægts materiale med træets naturlige udtryk. Nonwood har lang levetid, da materialet er mug- og fugtafvisende.

Skal der være plads til en god kop kaffe og bog? Eller hele familien? Tænk over, hvordan du bruger et altanbord mest og til hvad. Det giver dig også mere plads, hvis bordet kan klappes sammen. Læs flere gode guides herunder, og få flere nyttige tips om havemøbler.