Havebord i teak

Er du på udkig efter et nyt havebord i teaktræ? Her på siden finder du et bredt udvalg af teak-haveborde fra populære kvalitetsproducenter i flere forskellige prisklasser. Vælg mellem runde, ovale og firkantede modeller, og bestil din favorit på Bilka.dk i dag – vi har alt, du skal bruge!

Haveborde i teaktræ tåler vind og vejr

Her hos Bilka.dk finder du et bredt udvalg af haveborde i teak til dig, der ønsker et robust og vedligeholdelsesfrit havebord, hvor der er plads til alle, og til dig, der ønsker et smagfuldt møbel i haven. Haveborde i teaktræ har en lang række fordele – heriblandt:

  • Elegant og moderne træsort
  • Teak kræver ikke særligt meget vedligeholdelse
  • Teak er modstandsdygtigt over for mug og tåler det danske sommervejr

 

Teaktræ-haveborde er ikke alene elegante og moderne takket være deres smukke, honninggyldne farve – de er også det perfekte valg til dig, der ønsker et havebord i høj kvalitet, der ikke kræver særligt meget vedligeholdelse.

Teaktræ er en meget hård, olieholdig og modstandsdygtig træsort, der passer perfekt til de danske vind- og vejforhold. Du kan takket være teaktræets fantastiske egenskaber lade dit teak-havebord stå udenfor året rundt.

Elegant design og minimal vedligeholdelse

Når du køber et havebord i teak, får du det bedste fra to verdener – et elegant og moderne havemøbel, der kan tåle de danske vind- og vejrforhold.

Blandt vores store udvalg af teak-haveborde finder du blandt andet praktiske udtræksborde, hvor der altid kan gøres plads til ekstra gæster, og mere feminine modeller med aluminiumsben. Ønsker du et mere robust havebord, kan du med fordel gå efter en model i massivt teaktræ med dertilhørende havestole

Teaktræets honninggyldne farve får hen over en længere periode en sølvgrå patina. Mange hus- og haveejere er vilde med den diskrete farve, men du kan genskabe træets oprindelige glød med lidt træbehandling.

Inden du kaster dig ud i det pågældende haveprojekt, kan du med fordel læse vores guide til vedligeholdelse af havemøbler

Find dit nye teaktræ-havebord på Bilka.dk, og bestil det hjem i dag. Vi betaler selvfølgelig fragten, når du handler for over 1.000 kr. Du kan derfor med fordel købe dit havemøbelsæt på Bilka.dk!