Hvide haveborde til den lyse haveindretning

På Bilka.dk finder du et skønt udvalg af hvide haveborde, der kan pynte enhver terrasse eller have lidt op. Samtidig åbner et flot havebord også for muligheden for at få et par forfriskende drinks eller en god bid mad ude i den fri luft.  

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde det, du leder efter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smukke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Vælg et flot og hvidt havebord på Bilka.dk 

Det er svært at ramme helt skævt med hvide møbler, og det gælder også, når du bevæger dig ud i haven. Hvis du derfor alligevel står og mangler et nyt havemøbel, så kan du lige så godt overveje at vælge et hvidt havebord fra Bilka.dk. Den elegante farver passer til stort set alt, og det er samtidig også en tidløs farve, du kan få glæde af år efter år. 

Vil du gerne have det meste ud af dit nye hvide havebord? Så byder Bilka.dk heldigvis på en lang række praktiske og slidstærke produkter til haven. Blandt andet kan du finde: 

 

Ønsker du derfor at skabe et hyggeligt område på terrassen eller i haven, hvor det er oplagt at samles med venner og familie? Så kan du bestille alle de nødvendige ting hos os. Og med ubegrænset returret er der mange gode grunde til at shoppe løs blandt udvalget på Bilka.dk. 

Få det bedste ud af din have med et havebord 

Når dagene bliver længere og varmere, så er det helt naturligt, at mange danskere gerne vil ud og nyde det gode vejr. Derfor er det også en skam, hvis du bliver tvunget indenfor, når der skal serveres mad eller drikke. Med et praktisk havebord kan du blive ude lige så længe, du ønsker. Skal aftensmaden serveres? Så kan du blot trække et par havestole hen til havebordet, og så er du hurtigt klar til at sætte tænderne i de lækre retter. 

Måske er du typen, der ofte får besøg? Her kan det også være skønt at sidde ude i haven i stedet for inde i stuen. Lidt frisk luft, måske en god kop kaffe og en fristende kage, og så har du opskriften på en fantastisk eftermiddag i godt selskab.