El-scootere

Se hele udvalget af el-scootere, som gør det nemt at komme omkring, hvis du har besvær med at gå. Find både åbne el-scootere og kabinescootere i vores udvalg her på Bilka.dk 

Det får du med i prisen til alle scootere

  • Betalt Falck vejhjælp i 12 måneder
  • Levering og indstilling på adressen
  • Gratis telefonhotline fra kl. 9-15 på alle hverdage

Hvad får du med, når du køber en kabinescooter?

  • Indregistreret som 30 km/t
  • Bakkamera, bagsæde, alufælge, el-varme, soltag, hydrauliske skivebremser
  • 80 Ah batteri - op til 70 km på en opladning
     

Kom omkring med en smart el-scooter

Mobilitet og bevægelsesfrihed er afgørende for vores livskvalitet. El-scootere og kabinescootere fra DreamBikes giver dig frihed til selv at bestemme, hvor turen går hen, og hvad din dag skal byde på. Om du skal ud at handle, besøge en ven eller en tur ud til vandet, så kan du gøre det med en el-scooter eller kabinescooter fra DreamBikes. De er driftssikre og lette at betjene. Du kan sidde lunt og tørt i en kabinescooter, der også er egnet til længere afstande, eller du kan vælge de åbne modeller, der er særligt designede til gangbesværede. Uanset hvilken type der passer til dit behov, handler det om at skabe livskvalitet ved at sikre, at du kan komme omkring.

 

Bestil din el-scooter online på Bilka.dk i dag

Når du har fundet din favorit el-scooter, kræver det blot få klik at bestille den hjem. Bestil scooteren allerede nu og glæd dig til at modtage den hjemme hos dig.