Mountainbikes

Vores mountainbikes består af robuste og specialiserede komponenter, der sikrer optimale køreegenskaber i ethvert terræn. På Bilka.dk finder du både herre- og dame mountainbikes i rå og stilrene designs.

Få din cykel samlet

Når du køber en cykel på Bilka.dk, kan du tilkøbe at få den samlet. Så er cyklen klar til brug, når du modtager den.

Mountainbike til sport eller fritid

Om du leder efter en mountainbike til sport eller fritid, så kan du med sikkerhed finde en passende model i vores store sortiment. På Bilka.dk forhandler vi nemlig mountainbikes, også kaldet mtb cykler, til ethvert behov. Der er følgende fordele ved en mtb cykel:

  • Praktisk i ethvert terræn
  • Sporty look
  • Høj komfort


Leder du efter en robust og driftssikker cykel, som kan bruges i ethvert terræn? Så vil en mountainbike være det helt rigtige valg for dig. Da en mountainbike byder på bedre affjedring end den gennemsnitlige cykel, kan du se frem mod en komfortabel og ugeneret cykeltur.

Her på siden har vi samlet vores store udvalg af mountainbikes fra nogle af de førende brands - nemlig PUCH og SCO. Her kan du helt sikkert finde en mtb cykel, der passer til din stil og dit cykelbehov.

 

Hvad bruger man en mtb cykel til?

Direkte oversat betyder mountainbike bjergcykel. Det fortæller altså noget om, at cyklen bruges i bakket og råt terræn. Derfor kaldes det også en terræncykel. Den er altså perfekt til dig, der elsker at køre ture i skovens bakker og mudrede jord.

Den kan bruges til mountainbike sport, men du kan også bruge den som almindelig cykel, hvis du kun kører mtb i weekenderne eller ønsker en mere rå cykel. Derfor er det ikke nødvendigt at have flere cykler, hvis du er tilfreds med din mtb.

 

 

Garanti for mange gode oplevelser med en mountainbike

Med en mountainbike er det ikke kun muligt at få en masse motion og frisk luft, men også nogle mindeværdige oplevelser. Sætter du pris på en hverdag fyldt med fart og spænding, så vil du blive lykkelig for at eje en mtb cykel!

Takket være den gode affjedring kan en ntb håndtere selv de mest bakkede skovområder. Du har selvfølgelig også mulighed for at bruge cyklen til hverdagsbrug, hvis du ønsker det. Husk også at tilkøbe cykeludstyr til din mountainbike - og HUSK cykelhjelmen!

 

Dette skal du lægge vægt på ved køb af en mtb

I princippet bestemmer du selv, hvad du lægger vægt på, når du skal købe en mtb til sport eller fritid. Det kan f.eks. være design og bremser. Dog bør du aldrig gå på kompromis med faktorer som komfort, sikkerhed og køreegenskaber.

Heldigvis vil vi gerne hjælpe dig med, hvad du kan overveje, når du skal vælge en moutainbike. I nedenstående guide kommer vi bl.a. ind på stel, forgaffel og gear, så vi kommer godt omkring nogle af de egenskaber, der er vigtige for dit valg af mtb cykel.

Hvilken mtb skal jeg vælge?

Drages du af kuperet terræn, grønne omgivelser og frisk luft? Så kan en mountainbike være det helt rigtige valg for dig. I denne guide hjælper vi dig med at finde den mountainbike, der passer bedst til dig. Læs med og bliv klogere på valget af mtb.

Køb en mountainbike på Bilka.dk

I vores sortiment finder du moderne og driftssikre mountainbikes til både mænd, kvinder og børn og endda el mountainbikes. Vores mountainbikes er forskellige på mange faktorer, men de har mindst to ting tilfælles: de byder på høj kvalitet og uovertruffen køreglæde.

Er du ikke overbevist om, at en mountainbike er den rette type cykel for dig, kan du også kigge nærmere på vores udvalg af elcykler og racercykler. Der er fordele og ulemper ved alle cykeltyper – det handler bare om, at du finder den, der passer lige til dig, dine behov og dine cykelpræferencer.