Mountainbikes

Vores mountainbikes består af robuste og specialiserede komponenter, der sikrer optimale køreegenskaber i ethvert terræn. På Bilka.dk finder du både herre- og dame mountainbikes i rå og stilrene designs.

Få din cykel samlet

Når du køber cykel hos os i dit hypermarked eller på Bilka.dk, kan du få din cykel samlet. Vælg mellem onlinesamling eller butikssamling, så din cykel er klar til brug, når du modtager eller henter den.

Hvilken MTB skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilken mountainbike, du skal vælge? Så har vi udarbejdet en guide, der kan hjælpe dig på vej. Her kan du læse om de forskellige parametre, du skal være opmærksom på, når du køber en MTB.

Mountainbike til sport eller fritid

Om du leder efter en mountainbike til sport eller fritid, så kan du med sikkerhed finde en passende model i vores store sortiment. Hos Bilka.dk forhandler vi nemlig mountainbikes, også kaldet mtb cykler, til ethvert behov. Der er følgende fordele ved en mtb cykel:

  • Praktisk i ethvert terræn
  • Sporty look
  • Høj komfort

Leder du efter en robust og driftsikker cykel, som kan bruges i ethvert terræn? Så vil en mountainbike være det helt rigtige valg for dig. Da en mountainbike byder på bedre affjedring end den gennemsnitlige cykel, kan man se frem mod en komfortabel og ugeneret cykeltur. Her på siden har vi samlet vores store udvalg af mountainbikes fra nogle af Danmarks bedste brands - nemlig PUCH og SCO. Tjek udvalget ud og gør en god handel.

 

Garanti for mange gode oplevelser med en mountainbike

Med en mountainbike er det ikke kun muligt at få en masse motion og frisk luft, men også nogle mindeværdige oplevelser. Sætter du pris på en hverdag fyldt med fart og spænding, så vil du blive lykkelig for at eje en mtb cykel, som takket være den gode affjedring kan håndtere selv de mest bakkede skovområder. Du har selvfølgelig også mulighed for at bruge cyklen til hverdagsbrug, hvis du ønsker det.

På den her side kn du også læse vores guides omkring vedligeholdelse og tjek vores cykeludstyr til din kommende mountainbike. Og HUSK cykelhjelmen, når du er ude på din MTB!
 

Dette skal du lægge vægt på ved køb af en mtb

I princippet bestemmer du selv, hvad du lægger vægt på, når du skal købe en mtb til sport eller fritid. Dog bør du aldrig gå på kompromis med faktorer som komfort, sikkerhed og køreegenskaber. Du kan blive klogere på de forskellige mtb cykler ved at klikke dig ind på de enkelte produktsider, hvor du finder både info og billeder af de ønskede mountainbikes.

 

Køb en mountainbike på nettet

I dag kan man købe stort set alt på nettet – også mountainbikes. I vores sortiment finder du moderne og driftsikre mountainbikes til både mænd, kvinder og børn. De lagerførte mountainbikes er forskellige på mange faktorer, men de har mindst to ting tilfælles: de byder på høj kvalitet og uovertruffen køreglæde.

Er du ikke overbevist om, at en mountainbike er den rette type cykel for dig, kan du også kigge nærmere på vores udvalg af elcykler og racercykler. Der er fordele og ulemper ved alle cykeltyper – det handler bare om, at du finder den, der passer lige til dig, dine behov og dine cykelpræferencer.