Whiskas

Med kattemad fra Whiskas får din kat et måltid, som er fuld af gode og naturlige ingredienser. Whiskas tilbyder et bredt sortiment af vådfoder, tørfoder, kattemælk, snacks og godbidder, der gavner tænder, pels eller reducerer ophobning af hårboller.

Køb Whiskas – kattemad i høj kvalitet til en god pris

Det kan være svært at beslutte, hvilket foder du skal fodre din kat med. Whiskas er et kendt mærke, der laver kattefoder i allerhøjeste kvalitet. Så kan du få foder, snacks og godbidder til din kat og give den de næringsstoffer, den har brug for. Whiskas laver foder til alle katteracer og alle aldre, og der er mange fordele ved at vælge Whiskas til din kat:

  • Få kattefoder, snacks og godbidder i høj kvalitet, men til en overkommelig pris
  • Vælg mellem både vådfoder og tørkost, så din kat kan få variation i sit foder
  • Med mange forskellige smagsvarianter findes der Whiskas til selv kræsne katte

 

Alle Whiskas’ produkter er fyldt med masser af proteiner, naturlige olier og vitaminer. Uanset hvor gammel din kat er, og om det er en racekat eller en huskat, eller om den er kræsen eller ej, så findes der lækre Whiskas-produkter til din kat.

Kattefoder til killingen, den voksne og senior-katten

Whiskas har et stort udvalg af forskellige produkter. Katte har nemlig ikke brug for de samme næringsstoffer hele livet. Der vil dog altid være Whiskas foder, der passer til din kats behov:

  • Whiskas killingefoder: Har du lige fået en killing? Whiskas laver foder og godbidder speciallavet til kattekillinger for den bedste start på livet.
  • Whiskas voksenfoder: Når katte fylder 12 måneder, har de brug for andre næringsstoffer end killinger. Fodrer du med Whiskas kattemad, vil din kat holde sig sund og stærk.
  • Whiskas seniorfoder: Der findes Whiskas foder og godbidder til seniorkatte, der er +7 år og +11 år. Det hjælper med at holde din ældre kat i den bedst mulige form.

 

Her på Bilka.dk har vi alt til katten, også Whiskas kattefoder. Find Whiskas foder, snacks og godbidder i udvalget herover.