Kabinekufferter

Er du på vej på en velfortjent weekendtur? Rejser du ofte med arbejdet? På Bilka.dk finder du et stort udvalg af kabinekufferter, der matcher de fleste flyselskabers størrelseskrav til håndbagage. Hav alle dine ting ved hånden, og bevæg dig udenom ventetid ved bagagebåndet.  

Hvor stor må din håndbagage være?

Hvor stor er det nu lige min håndbagage må være? Og hvad med målene? Læs vores guide og bliv klar til din næste ferie. Sørg for at håndbagagen opfylder kravene, så du kan have den ombord på flyveren.

Hop direkte i flyveren med smarte kabinekufferter

Hos Bilka.dk, har vi altid et stort udvalg af håndbagage i flere forskellige størrelser, farver og mærker. Som navnet antyder, er en kabinekuffert en form for håndbagage der kan medbringes på flyet. Typisk, er denne kuffert 55 cm i højden, da dette er standarden hos langt de fleste flyselskaber. 

Afhængigt af flyselskabet, kan kravene for håndbagagens bredde og dybde variere. Den typiske håndbagage kuffert måler dog omkring 55x35x25 cm. Hos Bilka.dk har vi Danmarks største varesortiment. Selvom udvalget spænder bredt, har alle vores produkter dog én ting til fælles: Den høje kvalitet.  

Du kan derfor trygt fylde tasken med alt det, du skal bruge på rejsen. Så længe du husker at de fleste flyselskaber har regler for kabinekuffertens vægt.   

 

Sådan pakker du smart 

Sørg gerne for, at du har pakket din håndbagage kuffert vel, hjemmefra. Det er også et godt trick at have den vigtigste dokumentation tæt ved hånden, så du kan komme hurtigere gennem sikkerhedstjekket i lufthavnen. Dette gælder også dine elektroniske apparater, der helt skal pakkes øverst i kufferten, Softcase kufferter til håndbagage kommer ofte med lommer på ydersiden, så du kan have de vigtigste genstande let tilgængelige. Her kan du opbevare:  

  • Pas og legitimation 
  • Biletter, betalingskort og kontanter 
  • Opladerkabler og telefon 
  • Medicin og personlig pleje 

 

Shop kabinekufferter og andet rejsetilbehør på Bilka.dk 

Vi har Danmarks største vareudvalg, hvor du altid finder masser af skarpe priser på tasker, kufferter og andet rejsegrej. Foruden håndbagage, kan du også forsøde rejsetiden med:  

 

Pak bluser, bukser, bøger og toiletsager. Vores praktiske kufferter i kabinestørrelse har plads til det vigtigste. Har du valgt den forkerte størrelse, eller vil du se flere forskellige typer kabinekufferter an? Intet problem. Når du shopper på Bilka.dk er du altid dækket af vores ubegrænsede returret.