Citybikes

En citybike er et oplagt valg for dig, der bruger cyklen meget. Citybikes er designet til at være lette og med en god komfort uanset om du cykler i byen eller længere ture.

Få din cykel samlet

Når du køber cykel hos os i dit hypermarked eller på Bilka.dk, kan du få din cykel samlet. Vælg mellem onlinesamling eller butikssamling, så din cykel er klar til brug, når du modtager eller henter den.

Sådan vælger du den rigtige cykel

Er du i tvivl om, hvorvidt en citybike er for dig? Så har vi lavet en hel guide til, at du kan finde den rigtige cykel, som passer til dine behov.

Bredt udvalg af citybikes og hybridcykler

En citybike er til dig, der leder efter en cykel, hvormed du kan forene hurtig transport med en komfortabel kørestil. Citybiken er, som navnet antyder, velegnet til bykørsel, hvor afstandene mellem dine ærinder ofte er kortere, men vejene fyldt med biler. Mange bruger denne cykel til daglige gøremål såsom til og fra arbejde, afhentning af børn, indkøb og så videre. Citybiken er med andre ord en solid, trofast cykeltype, der snildt klarer strabadserne i bylivet. Her på Bilka.dk finder du forskellige modeller, størrelser og farver, der afhænger af, om det er en herre eller damecykel. Vælg mellem kendte mærker som PUCH og SCO.

 

Vælg den rette cykel

Her på siden finder du citybikes fra brands som SCO og PUCH. De fleste modeller er forsynet med 3 eller 7 indvendige gear, men der findes også modeller med eksempelvis 21 udvendige gear. Vi har citybikes til både damer og herrer, så du finder med garanti en citybike, der passer til dine behov.

Blandt den omtalte citybike findes der også andre alternativer, som tilgodeser andre behov. Er du vild med effektiv fart? En racercykel er indbegrebet af elegance og fart, og med denne cykeltype kommer du hurtigt frem i verden. Den lette racercykel er velegnet, hvis du skal cykle over længere afstande, hvor klikpedaler er en fordel. På samme måde at mountainbiken at foretrække, hvis du hellere vil cykle på sti end på vej. De brede dæk gør det ikke bare nemmere, men også langt sjovere at cykle på grus og skovstier. Det handler med andre ord om at gå efter den cykel, der kan opfylde de behov, du har.

  • Find den rette model og cykeltype
  • Sikkerhed frem for alt - husk cykelhjelm
  • Nyd, at du slipper for bilkøer, når du tager cyklen
     

Citybikes til mænd og kvinder

En citybike er et oplagt valg til dig, der bruger cyklen meget i hverdagen. Citybikes er designet til at være lette at komme omkring med, samtidig med at komforten er god, uanset om du cykler i byen eller på landevejen. De fleste modeller er forsynet med 3 eller 7 indvendige gear og ganske få med 21 udvendige gear til dig, der vil have mere ud af din citybike. I sortimentet finder du citybikes til både damer og herrer, så du kan finde den cykel, der passer til dig. Gå efter en sprælsk farve, så cyklen skiller sig ud fra mængden, eller gå stilsikkert til værks med et mere neutralt udtryk - valget er helt op til dig! Før du ruller afsted på din nye cykel, må sikkerheden være på plads. Har du styr på både cykelhjelm, cykellygter og cykellås? Med en god cykelhjelm og lygter til mørket, så bliver cykelturen både sjovere og mere sikker. Så kan du og familien trille afsted på cyklerne med ro i maven.

 

Bestil den nye citybike hjem 

Er du blevet lun på tanken om en citybike? Så snart tanken har bundfældet sig, og du er klar til at handle herpå, kan du bestille den udvalgte cykel hjem online her på siden. Det eneste du skal gøre, er at samle de sidste dele, der kommer sammen med cyklen. Vi sørger naturligvis for, at cyklen leveres på adressen, således det er mest nemt og bekvemt for dig. Så er du snart godt kørende!