Damecykler

På Bilka.dk har vi et stort udvalg af damecykler i god kvalitet til rimelige priser. Vælg mellem mange forskellige farver og modeller. Funktionaliteten er i højsædet på alle vores damecykler, og du er klar til at suse afsted på din nye cykel fra Bilka.dk.

Få din cykel samlet

Når du køber en cykel på Bilka.dk, kan du tilkøbe at få den samlet. Så er cyklen klar til brug, når du modtager den.

Sådan vælger du den rigtige cykel

Er du i tvivl om, hvilken cykel du skal gå med? En citybike, en shopper-cykel eller noget helt tredje? Læs guiden her og find den cykel, der passer bedst til dine behov. 

Stort udvalg af damecykler

Er din cykel gået i stykker, blevet stjålet eller trænger du bare til en opgradering? Uanset årsagen kan det være svært at undvære en god cykel. Særligt hvis du ikke ejer en bil og gerne vil undgå at bruge for mange penge på offentlig transport. En smart og pålidelig damecykel giver dig friheden til at komme hurtigt rundt, og her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige damecykler til en god pris.

Damecykler er både slanke og elegante. Vælg imellem de klassiske shoppere, hvor der er god plads til tasker og indkøb, eller prøv en strømlinet citybike, der fører dig hurtigt fra A til B og er som skabt til livet i byen. Hos Bilka.dk har vi mange forskellige damecykler fra kendte mærker som PUCH og SCO. Faktisk så mange, at du nemt kan finde en damecykel i din yndlingsfarve i et design, der tiltaler dig. Gå på opdagelse i vores skønne sortiment, og find din nye, lækre damecykel.

For mange er cyklen det absolut mest benyttede transportmiddel, og det er ikke uden grund. Med en cykel er det hurtigt at komme fra A til B – især inde i byen, – det er god motion og giver masser af frisk luft i kinderne.

  • Danskernes foretrukne transportmiddel
  • Forskellige typer og størrelser
  • Noget for enhver smag i forhold til designs og farver

 

Her på Bilka.dk fører vi et stort og bredt udvalg af damecykler, hvori der er forskellige størrelser og typer at vælge imellem og damecykler med 7 gear. Samtlige af modellerne fås i forskellige designs og farver, hvorfor du helt sikkert også finder en, der passer til din smag.

 

Hvilken damecykel skal jeg vælge?

Der er mange forskellige cykeltyper at vælge imellem og hvilken type, du skal vælge, afhænger af dine behov og hvilket formål, som cyklen kan tjene. Er du i tvivl? Du får her en guide til nogle af de mest kendte cykeltyper.

  • Til hverdagsbrug: Er du på udkig efter en cykel til korte afstande som fx en tur i byen, hyggelige ture i området samt til og fra arbejde, er det bedste valg en almindelig cykel. Det er her oplagt at vælge en klassisk shopper cykel – også kendt som en bedstemorcykel – hvorpå der med en kurv og en solid bagagebærer er masser af plads til tasker og indkøbsposer. En mere strømlinet, men stadig velegnet model har du med en citybike. Hvis du har langt til arbejde eller det er længere ture igennem byen, du skal bruge den til, er denne et godt valg. Citybiken er for de fleste nemlig lidt behageligere at tilbagelægge lange strækninger på.
  • Til sport og motion: Skal cyklen i stedet bruges til motion og sport, bør du naturligvis vælge en type, der passer til formålet. Når det er terrænet, der kalder, er det en mountainbike, du skal gå efter. Denne type cykel udmærker sig ved at være stærk og robust, og med den har du mulighed for at udforske selv barske naturområder. Skal der være fart over feltet? I så fald skal du vælge en racercykel. Med sit aerodynamiske og lette design, hvormed du får mindst mulig vindmodstand, har du i racercyklen et hurtigt transportmiddel til de danske landeveje.
  • For en hjælpende hånd: En højere fart er også en af de primære fortalere for, at du skal vælge en elcykel. Denne cykel har en støjsvag, men kraftfuld og robust motor, der giver dig ekstra fart og kræfter til cykelturen. Når du cykler på en elcykel, skal du cykle på den, som var det en almindelig cykel – men med hjælpen fra motoren vil det føles som om, du har lidt mere medvind på vejen.

 

Bestil en damecykel online i dag

Find den damecykel, der passer bedst til dine behov og din stil i vores udvalg her på siden. Vi har desuden et stort udvalg i alt, hvad du skal bruge af cykeltilbehør. Det gælder bl.a. cykelhjelme og cykellåse. Find det og meget mere cykeltilbehør hos Bilka.dk, og bestil både cykel og tilbehør i dag.