Shopper cykler til damer

Den klassiske damecykel er et elegant og stilfuld valg med en rummelig kurv, som du kan få stor glæde. Her på siden finder du et stort udvalg af damecykler i forskellige designs og modeller.

Cykelmakker

Cykelmakker gør det muligt for dig, at få hjælp når som helst og hvor som helst. Cykelmakker består nemlig af et netværk af professionelle cykelmekanikere i hele landet, der varetager montage, service og reklamationsbehandling af alle cykler købt i Bilka. Læs mere og download appen her.

Shopper-damecyklen – elegant, komfortabel og rummelig

Kært barn har mange navne – og det gælder også den klassiske damecykel, der bl.a. går under navnet shopper og mormorcykel. Uanset hvad man kalder cyklen, er den elegant, komfortabel og stilfuld. Det er en god allround-cykel, der er god som transportmiddel til og fra arbejde, på hyggelige ture i naturen og ikke mindst på store og små indkøbsture. Sidstnævnte skyldes især, at cyklen nemlig har både bagagebærer og en rummelig kurv du kan bruge til at opbevare dine nyindkøbte varer – deraf navnet "shopper ".

  • God allroundcykel til alle hverdagens formål
  • Rummelig med både bagagebærer og kurv
  • Komfortabel og elegant cykel til den stilfulde dame

Her på siden finder du vores brede udvalg af damecykler. Du kan vælge imellem et væld af modeller og designs – naturligvis i forskellige størrelser og prisklasser, så der er noget for enhver smag, pengepung og ethvert behov.

 

Vælg den rigtige størrelse

Når du skal have en ny cykel – uanset om det gælder en shopper, en mountainbike, citybike eller måske en racercykel – er det helt essentielt, at du finder den helt rette størrelse. At cyklen passer perfekt, er ikke bare vigtig for komforten og sikkerheden, men er også afgørende for, at du undgår unødige skader og ømhed. Hvilken størrelse du skal vælge, afhænger af både din højde og din skridtlængde. På Bilka.dk har vi en lang række guides til cykler, hvori du kan blive meget klogere både før, under og efter købet – det er gode råd til at vælge cyklen, samle den og ikke mindst vedligeholde den, så du får glæde af den så lang tid som muligt.

 

Køb en damecykel på Bilka.dk

Med vores brede udvalg er vi sikre på, at du også finder en damecykel, der passer til dig og dine behov. Når du har fundet den helt rette, kan du bestille den hjem med det samme. Bilka.dk er dit Hypermarked, der med Danmarks største vareudvalg har alt, du skal bruge. Det gælder naturligvis også alt i tilbehør til din nye cykel, herunder cykelhjelme, cykellygter og cykellåse. Find det hele og meget mere til vores brede udvalg af cykeludstyr.