Kufferter og trolleys til alle begivenheder
Kufferter og trolleys til alle begivenheder

Kufferter og trolleys

Skal du ud at rejse og mangler en god kuffert eller rejsetaske til turen, så kig blandt vores store udvalg. Her finder du mange forskellige typer af kufferter og rejsetasker, så du nemt kan finde én, der passer til din stil og dit behov.

Populære mærker

Hvor er nøglen til min kuffert?

Har du købt en kuffert med TSA-kodelås, kommer der ikke nogen nøgle med. Der er et nøglehul, men det fungerer kun sammen med en særlig universalnøgle, som tolderne i USA har og må bruge, hvis de finder kufferten mistænkelig. Med en TSA-lås sikrer du, at du ikke får din kuffert eller taske ødelagt, hvis tolderne vælger at tjekke den.

 

Hvordan ser en TSA-lås ud?

En TSA-lås har et rødt, sekskantet logo eller en rød fakkel med flammer. Er dette logo ikke på din kodelås, er det ikke en TSA-lås, men blot en almindelig kodelås. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til kufferter

Find den perfekte kuffert til din rejse

På Bilka.dk har vi et stort udvalg af både rejsetasker, kufferter og andet rejsetilbehør, som vi har samlet her på siden. Der er rig mulighed for at finde en taske eller kuffert, der passer til dit behov. Vi har kufferter i alle prisklasser og du kan derfor finde en kuffert, der også passer til dit budget. Så uanset om den skal være smart, funktionel eller begge dele, så har vi en kuffert til dig.

Håndbagage eller stor kuffert?

Hvis du skal på weekendtur har du typisk ikke brug for mere end en kuffert, der hos flyselskaberne bliver opfattet som håndbagage. Så slipper du for at vente på din kuffert ved bagageudleveringen. Du kan nemlig have håndbagagen med dig ind i flyet. Hos nogle flyselskaber sparer du endda penge på denne måde, da en stor kuffert sommetider kun kan medbringes mod et gebyr. Det er altid en god idé at tjekke målene for en håndbagage hos dit flyselskab. Skal du ud at rejse i flere uger og køber du typisk en del ting med hjem fra udlandet? Så kan det være en fordel at rejse med en stor kuffert.

Hardcase eller softcase?

Når man er i udlandet kommer man typisk hjem med souvenirs eller andre genstande, som under transport kan gå i stykker. Køb en hardcase kuffert og så kan din bagage bedre holde til de stød og slag, som den kan få under transporten og flyrejsen. Hvis du hovedsagelig rejser med tøj og andre bløde genstande i din kuffert kan du sagtens bruge en softcase kuffert.

Kuffert med 2 hjul eller 4 hjul?

I lufthavne kan du nemt komme til at gå flere kilometer med din bagage. Hvis din kuffert har 2 hjul er det nemt, for du kan simpelthen bare trække den efter dig. Men hvis din kuffert har 4 hjul er det en såkaldt spinner kuffert og så er den faktisk endnu nemmere at bevæge sig rundt med.

Med 4 hjul kan kufferten skubbes ved siden af dig og du mærker slet ikke vægten, da hele vægten ligger på hjulene og ikke i dine arme. Det kan være med til at gøre dig mindre træt på gåturene i lufthavnen og giver dig mere overskud på din rejse.

Se med her og få tips til hvordan du nemt kan pakke din kuffert, så du kan have mest muligt med i din kuffert