Køb trampoliner til haven på Bilka.dk
Køb trampoliner til haven på Bilka.dk

Trampoliner

Med en trampolin kan børn og barnlige sjæle få mange timers sjov og motion, når vejret byder på skønt solskin i forårs- og sommermånederne. Alle vores trampoliner er CE og SG godkendt, hvilket er din garanti for, at trampolinen overholder kravene til kvalitet og sikkerhed.

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til trampoliner

Bliv klogere på forskellen mellem en inground vs. onground trampolin

En trampolin i haven

En trampolin giver jer mange muligheder for leg og kreativ udfoldelse til både store og små. En trampolin er en af de få udelegs-produkter, hvor de voksne kan inddrages i legen (på de større modeller), og man på skift kan hoppe og lave tricks. Således kan de voksne lære børnene, hvordan man hopper både sikkert, men også forbedre børnenes koordination og motorik - som en havetrampolin i den grad styrker. Vær dog obs på at der skal hoppes én af gangen, da det ikke er tilladt, at hoppe mere end en person af gangen på en havetrampolin.

Udover at styrke koordinationen og motoriken hos børn, er det samtidig sjovt, udfordrende og underholdende at hoppe på trampoliner og giver god motion til både børn og voksne. Det er vigtigt at man finder en motionsform, hvor man samtidig har det sjovt, ellers mister man hurtigt motivationen. Trampoliner træner bl.a. balance, motorik, hjerte, koordination, lunger, blodcirkulation og muskler - og så har man træningsmulighed lige ude i haven.

 

Hvilken størrelse trampolin skal jeg vælge?

Trampoliner findes i mange størrelser og kommer både i runde og rektangulære former. I kan vælge mellem fritstående modeller på ben eller en nedgravningsmodel. Størrelsen på trampolinen afhænger meget af, hvor stor hoppeflade man ønsker. Dette betyder dog ikke at trampolinens hoppe-egenskab forringes. Vælger man en større model mindsker man risikoen for uheld, når man hopper. Har man ikke så meget plads, giver det dog bedre mening at købe en mindre trampolin. Vi sælger trampoliner i forskellige kvaliteter alt efter behov og ønsker, så der er lidt til enhver smag.

 

Tilbehør til din trampolin

Her på siden finder du også et bredt udvalg af tilbehør som blandt andet omfatter stiger, kantmåtter, overtræk til trampoliner samt stormsikringssæt og diverse reservedele til trampoliner.

At hoppe i trampolin er både sjovt og giver masser af motion til hele familien. Men det er en god idé at have det rette udstyr, så ingen kommer til skade. Mangler du ekstra tilbehør til trampoliner, så kan du også finde det her på siden. Vi forhandler både sikkerhedsnet, kantmåtter, stiger og stormsikringssæt, så trampolinen ikke forsvinder, hvis vejret skulle byde på storm og blæst. Vær opmærksom på at sikkerhedsnet kun passer til den model, der er skrevet på sikkerhedsnettet.

Faktisk er det således, at der i 2015 kom regler for, at alle trampoliner til privat brug skal sælges med sikkerhedsnet. Disse regler gælder kun for trampoliner, der står ovenpå jorden, og gælder derfor ikke for nedgravede trampoliner og minitrampoliner med en diameter under 150 cm. Disse regler er udarbejdet for at undgå fald fra trampolinen, idet størstedelen af ulykkerne på private trampoliner er faldulykker. Derfor sælges vores havetrampoliner på ben også kun med sikkerhedsnet, så du er sikret den bedste trampolin.