Køb festartikler online på Bilka.dk
Køb festartikler online på Bilka.dk

Festartikler til festen

Find flotte dekorationer og festartikler til din næste fejring på Bilka.dk. Uanset om du skal holde fødselsdag, konfirmation eller nytår, så har vi en masse festligt og farverigt festpynt, så du kan sørge for, at stemningen bliver helt i top til din fest.

Kategorier
Pynt til alle anledninger

Anledningskort

Mangler du kortet til fødselsdagen, konfirmationen eller en anden anledning? Se vores udvalg af anledningskort til enhver lejlighed. Du finder et varieret udvalg af kort med forskellige motiver, farver og tekster, som kan vække begejstring ved modtageren. 

Festspil til en sjov fest

Skal der laves konkurrencer til festen? Se hele udvalget af festspil herunder beerpong, flaskehalsen peger på og mange flere og slip konkurrencegenet løs og udfordre dine gæster og få et godt grin sammen. 

Find billige festartikler til din fejring på Bilka.dk

Pynt som balloner, serpentiner eller vimpler kan have en stor effekt, da det er med til at sætte stemningen for festen. På Bilka.dk finder du derfor flot og farverigt pynt til din næste fest. Uanset om du skal holde fødselsdagsfest, julefrokost, fastelavn eller noget helt fjerde, så kan du finde de rette festartikler hos os.  

Derudover er festartiklerne også med til at understrege hvilken type fest, dine gæster er med til. Du pynter formentligt forskelligt op alt efter, om du holder en fødselsdag eller fejrer nytår. Til fødselsdagen skal der gerne være flag og balloner, og til nytår er glimmer og talballoner nærmest obligatoriske.  

Hvis festen indebærer spisning, så bidrager bordpynten også til en helt særlig stemning. Maden vil med garanti smage lige lidt bedre, hvis bordet er pyntet flot op med farverige servietter, levende lys, blomster, konfetti eller andre former for bordpynt. Find ting til festen på bilka.dk. 

Lav dine egne festartikler 

Det kan også være sjovt at lade kreativiteten flyde og lave sine egne festartikler. På Bilka.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at lave din egen pynt til festen. Vi har blandt andet:  

  • Maling 

  • Karton 

  • Glimmerlim

Med meget få hobbyartikler kan du lave seje og flotte festartikler. Du kan for eksempel selv lave en guirlande ved at klippe forskellige former ud af karton og samle dem på en snor. Du kan også klippe stjerner, hjerter eller andre fine figurer ud, male dem eller lime glimmer på, og drysse dem ud over bordet. På den måde får du hurtigt bordpynt og festartikler, som ser fint og festligt ud. Det er kun din fantasi, der sætter grænser. 

Du får ubegrænset returret, når du handler på Bilka.dk. Du kan enten sende dine varer til vores returlager eller bytte dine varer i din nærmeste Bilka.