Racercykler

Med en racercykel kan du udleve drømmen om at køre de solbeskinnede danske og måske endda udenlandske landeveje tynde, når forår og sommer står for døren.

Få din cykel samlet

Når du køber cykel hos os i dit hypermarked eller på Bilka.dk, kan du få din cykel samlet. Vælg mellem onlinesamling eller butikssamling, så din cykel er klar til brug, når du modtager eller henter den.

Sådan vælger du den rigtige racercykel

Ønsker du at købe en racercykel? Så læs guiden her, så du er sikker på, at du vælger en variant, der passer til dine behov. 

Sådan samler du en SCO racercykel

Har du købt en SCO racercykel? Så læs vores guide med tilhørende video til, hvordan du samler din nye SCO racercykel. Bare rolig, vores professionelle smed tager sig godt af dig. 

Racercykler – Motion på den sjove måde

For mange rimer klikpedaler, gedebukkestyr, cykelhandsker- og sko på ferie, frihed og fart over feltet. Og muligheden for at komme langt omkring på kort tid, er det, der drager rigtig mange mod en investering i en smart og hurtig racercykel.

Med en racercykel kan du lægge masser af kilometer bag dig på landevejen, helt uden at tænke over, at du træner. Cykling er nemlig en super sjov form for motion – alene eller sammen med andre – der giver dig masser af frisk luft og lader dig udfordre dig selv og din udholdenhed, mens du oplever verden omkring dig. Og køber du din racercykel på Bilka.dk, kan du se frem til:

  • En kvalitetscykel, der bringer dig hurtigt fra A til B
  • Masser af fremragende modeller at vælge imellem
  • Absolut fordelagtige priser


En racercykel lader dig virkelig komme op i fart. Hvad enten du bruger din cykel som transportmiddel i byen eller til sportskørsel på landevejen, er det derfor essentielt, at du husker sikkerheden. På Bilka.dk finder du heldigvis både cykelhjelme og cykellygter og andet cykeludstyr til racerturen, så du kan passe på dig selv og dine medcyklister.

 

Sådan vælger du den rigtige racercykel

Leder du efter en god begyndercykel, eller trænger din gamle racercykel til at blive skiftet ud? Uanset hvad svaret er på dette spørgsmål, er en racercykel en stor investering, der kræver, at du tænker dig godt om. For hvor meget bør cyklen veje, hvor mange gear har du brug for, og hvilket design skal du vælge? Det kan du blive klogere på herunder.

  • Vægt: Mange cykelryttere tror, at jo lettere en cykel er, des bedre er den. Men sandheden er, at med mindre du kører racercykel på professionelt plan, har vægten ikke den helt store betydning. Særligt ikke hvis racercyklen hovedsageligt skal bruges i Danmarks forholdsvis flade landskab. Om cyklen vejer 8 eller 12 kg, er altså ikke så vigtigt.
  • Gear: Hvor mange gear du har brug for, kommer an på, hvad du har tænkt dig at bruge din cykel til. Racercykler har som regel mellem 18 og 20 gear, og med dette antal vil du nemt holde et konstant tempo op og ned ad bakker, ligesom du snildt vil kunne klare de stigninger, der findes i Danmark.
  • Design: Racercykler varierer en del i udseendet. Hvilken model, der passer til dig, er et spørgsmål om personlig smag.
     

Køb din racercykel på Bilka.dk

På Bilka.dk har vi et stort udvalg af racercykler i mange forskellige prisklasser og design. Så gå på opdagelse i vores sortiment, og find din nye cykel i dag. Vi tilbyder selvfølgelig hurtig og sikker levering og ubegrænset returret.