Festfyrværkerishows

Se udvalget af festfyrværkerishows. Her er både shows med og uden musik, som passer til alle festligheder, hvor man ønsker at give sine gæster et uforglemmelig øjeblik

Festfyrværkerishow

”Det var en helt fantastisk oplevelse. Showet var simpelthen så flot, og der var styr på det hele. Opsætningen og affyringen af fyrværkeriet blev udført professionelt, og vi skulle ikke selv tænke på det i løbet af festen. Det var en gave til en 60 års fødselsdag, og det blev taget rigtig godt imod. Alle gæster blev en del af gaven, og showet kunne ses fra lang afstand. Fødselaren snakker stadig om det, og det er en fødselsdag, som aldrig bliver glemt.”
Tidligere kunde Henrik, Dark Spirit Festfyrværkerishow Standard

FÅ EN UFORGLEMMELIG OPLEVELSE MED ET FESTFYRVÆRKERISHOW

Ønsker du en ekstraordinær fest for dine gæster? En fest som dine gæster ikke glemmer? Ved køb af et festfyrværkerishow har du mulighed for at give dine gæster et uforglemmeligt øjeblik.

 

Sådan foregår køb af festfyrværkerishow:

  1. Køb dit festfyrværkeri på Bilka.dk.
  2. Du bliver indenfor 2 hverdage kontaktet af en professionel festfyrværker.
  3. I samarbejde med ham findes alle informationer og praktiske oplysninger frem, der skal bruges for, at han kan ansøge tilladelser hos myndighederne. Bemærk, at shows uden musik har en forberedelsestid på 6 uger, mens shows med musik har en forberedelsestid på 3-6 måneder.
  4. Når ansøgningsprocessen starter, trækkes pengene på dit betalingskort.
  5. Behandlingstiden er op til 4 uger, og indtil ansøgningen er godkendt, er der ingen garanti for, at showet kan gennemføres.
  6. Festfyrværkeren kontakter dig igen, når ansøgningen er godkendt og får samtidig de sidste detaljer på plads.
  7. På selve dagen vil en professionel festfyrværker møde op på den aftalte adresse inden for det aftalte tidsrum. Han kontakter den person, der er aftalt og kontrollerer, at alt er som det skal være i forhold til at afholde afskydningen.
  8. Når afskydningen er afholdt, vil den professionelle festfyrværker tale med kontaktpersonen og tjekke, at alt var som forventet. Han giver besked om, hvornår han regner med at forlade området.
  9. Festfyrværkeren sørger for, at området er pænt ryddet op, og at alt affald er bortskaffet på korrekt vis, inden han forlader arrangementet.

 

Læs mere om refunderingsreglerne ved køb af festfyrværkeri.