Pedigree

Pedigree tilbyder et stort udvalg af hundefoder, snacks og godbidder. Pedigrees vådfoder og tørfoder indeholder den rigtige balance af ingredienser, som din hund har brug for – hvad enten det er en hvalp, voksen eller senior.

Pedigree hundefoder til alle hunde

Pedigree en nok et af de mest kendte mærker, når det kommer til hundefoder. De gule poser med de skønne billeder på, genkendes hurtigt af langt de fleste hundeejere. På Bilka.dk har vi et stort udvalg af både Pedigree hundefoder og godbidder inklusiv de kendte Dentastix, der er med til at holde din hunds tænder sunde og rene.

  • Pedigree laver mad, der er tilpasset hunde i alle aldre, fordi der er forskellige behov i de forskellige livsfaser.
  • Maden har alt, hvad din hund har brug for. Både sund, varieret og lækker mad.
  • Brandet tester løbende indholdet og virkningen af deres foder, så de er sikre på, at du får det bedste til dit dyr.

Med Pedigree kan du være helt sikker på at finde både de lækreste og sundeste fodervarianter og godbidder til din hund. Der er både tør- og vådfoder til hunde i alle størrelser og aldre samt skønne godbidder, når du gerne vil forkæle din bedste ven lidt ekstra.

Hos Bilka.dk har vi et stort og varieret udvalg af det, du har brug for til din hund, så du kan sørge for at den har det så godt som muligt. Du kan desuden læse mere om, ernæring hos voksne og senior hunde, samt unge hunde og hvalpe, så du er sikker på at din hund får det rigtige.

Lækre og sunde godbidder

En ting er det rigtige foder, som skal tilpasses din hunds alder og generelle sundhedstilstand. Men noget andet og ligeså vigtigt er godbidder.

Når du gerne vil forkæle din hund lidt ekstra med en lækker godbid, har Pedigree et stort og flot udvalg, og dem finder du selvfølgelig her.

Mest kendt og udbredt er nok Dentastix, din hunds tandbørste. De lækre, tyggevenlige stænger hjælper med at holde tænderne rene og forebygge tandsten og plak.

Godbidder er den perfekte måde at motivere din hund på, hvis du ønsker at træne den. Når der er lækre belønninger i udsigt, går træningen som regel meget bedre – derfor er det godt at have din hundevens favorit på lager.

Kæledyrenes Bilka.dk

Når du handler hos os, finder du alt det, du har brug for, når du skal give dit kæledyr det bedste. Ikke bare hundefoder og godbidder, men også legetøj, plejeprodukter og hundepuder. Vi vil nemlig gerne være med til at passe på dyrene. Bestil din hunds favorit i dag!