Stort udvalg af dyremad og dyreartikler til husets kæledyr
Stort udvalg af dyremad og dyreartikler til husets kæledyr

Dyremad og -artikler

Vi interesserer os for dit kæledyrs velvære og tilbyder derfor et bredt udvalg af bl.a. foder, godbidder og legetøj til din hund, kat, fugl, kanin og gnaver. Hos Bilka finder du produkter fra bl.a. Olivers, Whiskas, Pedigree, Vores, Nature, Sheba, Best Friend, Kitekat & Dreamies. Køb foder, godbidder og tilbehør online, og få dine varer leveret direkte hjem til dig.

Kategorier
Populære mærker

Bliv klogere på din hunds sundhed

I vores guide om hundesygdomme, kan du blive klogere på din hunds helbred. Vi giver dig gode råd til, hvordan du opdager sygdom hos din hund i god tid.

Vælg det rigtige hundefoder til din hund

Der er mange ting, der har indflydelse på dit valg af hundefoder. Hvor gammel er din hund? Hvilken race er din hund? Nogle særlige behov og hensyn? Vi hjælper dig med at vælge det rigtige foder til lige netop din hund. 

Dit kæledyr fortjener det bedste foder og tilbehør!

Der findes mange forskellige typer af foder og tilbehør, og der findes helt sikker også noget, der passer til dit kæledyr. Det er vigtigt, at dit kæledyr får foder, der er fremstillet til dyrets behov. Din hund vil f.eks. få det dårligt, hvis den kun får menneske- eller kattemad. Der er mange fordele ved at købe det rigtige foder og dermed medvirke til, at dit kæledyr får de rigtige næringsstoffer og vitaminer, som det har brug for. Uanset om du har hund, kat, fugl eller et andet kæledyr, bør du bruge foder og godbidder speciallavet til arten. 

 

Typer af foder og godbidder

På Bilka.dk har vi et stort og varieret udvalg, så du nemt kan finde det, der passer til dit kæledyr.

  • Foder til hunden: På Bilka.dk kan du finde mange forskellige mærker af hundefoder, som f.eks. Pedigree. Find foder til hvalpen, den voksne hund eller seniorhunden. Vælg mellem tørkost og vådfoder.
  • Foder til katten: På Bilka.dk kan du finde både vådfoder og tørkost fra mange forskellige brands, som f.eks. Whiskas. Derudover kan du finde godbidder og snacks til katte i alle aldre.
  • Foder til gnaveren: Har du en kanin, et marsvin eller en anden gnaver? Find lækkert foder fyldt med vitaminer og næringsstoffer til gnaveren i udvalget herover.
  • Foder til fuglen: Har du en fugl? Eller synes du, at fuglene i haven skal have lidt ekstra foder til vinteren. Find det i udvalget herover.

 

På Bilka.dk har vi dyremad og -artikler til alle typer af kæledyr. Find det du mangler i udvalget herover.