Softcase kufferter

Står ferien for døren, men mangler du en kuffert til dine ejendele har vi her et stort udvalg af softcase kufferter med både 2 og 4 hjul afhængig af dit behov. Med en softcase kuffert får du en kuffert der i sig selv vejer meget lidt, hvilket er en fordel, når du flyver og ikke må have så mange kilo med. Vores softcase kufferter er lavet i slidstærke materialer, således de er mere modstandsdygtige og holdbare.

Bliv rejseklar med softcase kufferter fra Bilka.dk 

Hvad end du er på vej på en længere rejse, eller du har brug for ekstra plads til at tage rejse-gaver med hjem til familien, så har du brug for en solid kuffert til alle dine ting. 

Hos Bilka.dk finder du et bredt udvalg af softcase kufferter i slidstærke materialer.  Fra de helt store varianter med plads til det hele, til de mindre modeller du kan medbringe som håndbagage. Vi har altid gode priser på softcase kufferter med hjul, så du kan trille komfortabelt afsted på rejsen.   

Find din næste softcase kuffert

En af de helt store fordele ved softcase modellerne er, at de ofte er designet med smarte lommer på ydersiden. Her, kan du nemt opbevare de vigtigste ejendele som pas, rejseplan og billetter. Du finder også modeller med sidelomme til din vandflaske. Perfekt, når du er på farten.  

Alle vores softcase kufferter med fire eller to hjul, er designet med justerbart håndtag. Det trækkes nemt op, når du bevæger dig gennem lufthavne, togstationer og snørklede gader. Hvis du også har medbragt en håndtaske, kan du placere den på toppen af din kuffert, så du kun skal holde styr på et styks oppakning.  

Kom godt afsted på ferie med Bilka.dk 

Du finder altid stærke priser på vores softcase kufferter og andet rejsetilbehør på Bilka.dk. Med Danmarks største vareudvalg, er du sikret et alsidigt udbud til stærke priser.   

Vi hjælper dig med overblikket, så du kan holde fokus på rejsen forude. Bliv klar til rejsen med:  

 

Skal hele familien afsted? Vi har selvfølgelig også sørget for noget til de mindste. Gør ferien mere eventyrlig, med en børnekuffert prydet med velkendte og sjove motiver.  

Du kan trygt gå på opdagelse i Danmarks største varesortiment. Når du bestiller kufferter og rejsetilbehør på Bilka.dk, er du nemlig dækket af vores ubegrænsede returret.