Telt opslået i det fri omringet af smuk natur hos Bilka.dk.
Telt opslået i det fri omringet af smuk natur hos Bilka.dk.

Telte

Hvad end du skal bruge et billigt 2-personers telt til festival eller et stort, robust og højkvalitets familietelt til sommerens campingtur, så kan du finde et her. Find telte helt op til otte personer. Vi har telte fra mærker som Outwell, Easy Camp og Max Ranger.

Vælg telt efter størrelse

Se også vores tilbehør til telte

Guides til camping og telte

Skal du på camping eller telttur? Her på Bilka.dk har vi samlet en masse inspiration til ferier i det fri i vores Camping Univers. Få tips og viden om alt fra teltvalg og vandsøjletryk til pakkelister og regler for fri teltning i Danmark. 

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til telte

Find telte på Bilka.dk

Vi kan dermed præsentere en række telte, der alle rimer på masser af plads og indretningsmuligheder for både store som små. Alle teltene er skræddersyede til det campingglade folk, der nyder ferien i det fri, men som samtidig vægter både plads og kvalitet højt. Flere af teltene er nemlig udstyret med blandt andet vandtæt bund og flere rum, der gør det nemt at indrette både sovekabiner og opholdsrum i familiens feriebolig.

Se også:

 

Hvad end du er på vej på campingferie med familien, festival med vennerne eller vandretur i Norge, så har vi teltet, du skal bruge. Der findes et væld af telte, og her på Bilka.dk har vi samlet et udvalg, hvor der med sikkerhed er noget for enhver. Du kan vælge mellem modeller, der kommer fra kendte mærker som Outwell, Grand Canyon, Easy Camp og Max Ranger. Før du vælger hvilket telt, du skal bruge, kan det være en god idé overveje hvilket formål, det har og hvor det skal bruges. Sortimentet spænder mellem økonomiske festivaltelte og store familietelte, der er i den bedste kvalitet.

 

Vælg det rette telt

På Bilka.dk er det delt sådan op, at du enten kan vælge telt ud fra, hvor mange personer, der skal bo i det eller ud fra hvilken model, du ønsker. Er du en erfaren campist, ved du måske, at et kuppeltelt er det helt rigtige til jer. Men er du derimod ny i feltet, kan du gå efter familiens størrelse og på den måde se, hvad mulighederne er. Det gælder fx, hvis I er 4-5 personer. Under sommerens mange festivaler sover mange unge i festivaltelte, hvilket er en kategori for sig. Met et sådan får du et simpelt, men funktionelt festivaltelt til en god pris.

  • Vælg bland andet mellem kuppel-, tunnel- og tipitelte
  • Forbered campingferien ved at have styr på tilbehøret
  • Nyd sommeren og kom helt tæt på naturen og familien

 

Er du stadig i tvivl om, hvilket telt der egner sig til dig og din families behov? Her kan du læse om de forskellige telttyper – se guiden her.

En god campingoplevelse

På Bilka.dk kan vi præsentere en række telte, som alle har den fornødne plads og indretningsmuligheder for både store og små. Teltene er skræddersyet til det glade campingfolk, som sætter pris på at nyde ferien i det fri med naturen helt tæt på. Teltene er samtidig til dig, der vægter både plads og kvalitet højt, hvilket er med til at sikre den gode oplevelse. Flere af teltene er udstyret med vandtæt bund og flere kabiner, så det er nemt at indrette både sove- og opholdsrum i familiens primitive feriebolig.

Køb dit telt online i dag!

Er campingturen lige om hjørnet? Bare rolig, du kan nå det endnu. Bestil det ønskede telt og det fornødne campingudstyr online på Bilka.dk, lige når det passer dig. Vi gør det nemt og bekvemt for dig – og leverer din bestilling lige til døren, hvis det ønskes.