4-5 personers telte

Skal I hele familien på telttur, men mangler et telt, så har vi et stort udvalg af 4-5 personers telte her på siden. 4-5 personers telte fås for eksempel med flere kabiner, så man kan være i samme telt uden at skulle sove i samme rum.

Guides til camping og telte

Skal du på camping eller telttur? Her på Bilka.dk har vi samlet en masse inspiration til ferier i det fri i vores Camping Univers. Få tips og viden om alt fra teltvalg og vandsøjletryk til pakkelister og regler for fri teltning i Danmark. 

Tag på tur med et 4 personers telt

Bilka.dk er mere end bare en butik – vi står nemlig for oplevelser til hele familien. Af den grund finder du derfor også et stort udvalg af 4 personers telte, som har plads til alle familiemedlemmer eller hele vennekredsen. Det gælder uanset, om teltet skal en tur med jer på camping, bruges til en overnatning under åben himmel eller med en tur på et af landets festivaler i sommer. Find et 4 eller 5 personers telt på siden her, hvor du kan vælge imellem kvalitetsmodeller fra kendte teltbrands, herunder Grand Canyon, Max Ranger og Outwell. Bestil det hjem til fremtidens udelivsstunder i dag.

 

Find et 4 personers telt her

Campingpladser, haven og festivaler er blot nogle af de steder, hvor du kan bruge teltet. Hvis I endnu ikke har ét i huset, bør du i den grad overveje det. Teltture om sommeren er nemlig lige noget for alle børn – uanset om det gælder en enkelt overnatning i haven for de mindste eller en tur på en sommerens festivaler for de største. Med et 4 personers telt får du et telt i en alsidig størrelse, der har mange anvendelsesmuligheder, og som hele familien kan få glæde af i mange år fremadrettet.

  • Alsidigt telt, der passer til både havehygge og længere ture
  • Vælg imellem forskellige typer
  • God kvalitet fra nogle af markedets mest anerkendte teltproducenter

 

Telte fås i mange forskellige udformninger og typer, og det gælder ikke mindst, når det er et 4-5 personers telt, du er på udkig efter. Her på siden finder du derfor også et bredt udvalg af telte i den alsidige størrelse. De telte, vi forhandler, kommer fra nogle af de mest anerkendte teltbrands på markedet. Det gælder bl.a. Grand Canyon, Max Ranger og Outwell. Samtlige af dem er garanter for en høj kvalitet – så med et telt fra siden her får du et telt, som du og familien kan have glæde til utallige anledninger de næste mange år.

Vælg det rigtige telt

Der er flere typer telt at vælge imellem – og hvis du ikke kender de forskellige telttypers egenskaber, kan det med rette være svært at finde ud af, hvilket et du skal gå efter. Vi giver dig i det følgende derfor en kort gennemgang af de mest almindelige typer, så du forhåbentligt nemmere kan finde det helt rigtige telt. De mest almindelige telttyper er kuppelteltet, tunnelteltet, tipiteltet og luftteltet – og samtlige af dem findes i udvalget på siden her.

  • Kuppelteltet kaldes også et iglotelt, og formentlig den mest populære type af de fire. Teltet er formet som halvkugle og oprejses med 2 eller 4 buer. Kuppelteltet giver typisk ikke den meget højde i opsat tilstand, men konstruktionen bevirker til gengæld, at teltet er vindstabilt, ligesom det også er rummeligt. For et telt, der skal have plads til 4 personer, er et kuppeltelt et sikkert valg.
  • Den måske mest rummelige løsning fås med et tunneltelt, der som oftest har flere sovekabiner og rum. Det betyder, at du har mulighed for at ruminddele teltet, ligesom ikke alle behøver at sove i det samme rum. Når tunnelteltet skal opsættes, bruges der i udgangspunktet en del pløkker, stænger og barduner, hvilket naturligvis medfører, at teltet kan være noget tungt at have med sig. Til gengæld får du med tunnelteltet et meget vindstabilt telt, der har masser af plads. Af den grund anbefales denne telttype særligt til større grupper.
  • De fleste kender tipiteltets udformning, der mest af alt minder om et indianer- eller cirkustelt. I modsætning til tunnelteltet, får du med tipiteltet ikke et telt med forskellige kabiner og opdeling, men i stedet ét stort rum. Dette giver større fleksibilitet i forhold til antallet af overnattende i teltet, da du får flere sovepladser.
  • Vil du spare mindst muligt tid og kræfter på at sætte teltet op? I så fald kan med du med fordel vælge et lufttelt, der også er kendt som et oppusteligt telt. Luftteltet skal, som det går fremgår af navnet, oprejses med hjælp af luft, som var det en luftmadras. Du skal derfor ikke bruge stænger til opsætningen. Det gør luftteltet både let at tage med sig på tur, men gør det ikke mindst nemt, hurtigt og enkelt at slå op.

 

Bestil teltet til hele familien på Bilka.dk

Find den telttype, der passer bedst til din familie og jeres behov her på siden – og bestil teltet hjem til med det samme. Er det i stedet et 6 personers telt, du mangler? Hvis 4 personers teltet bliver lige småt nok, kan du både finde et udvalg af store 6 personers telte til den store familie eller vennekreds, ligesom du også finder 2-3 personers til parturen. Når du har købt dit telt, er det naturligvis vigtigt, at du vedligeholder det, så du kan bruge det i de næste mange år. Bliv meget klogere på, hvordan du gør det i vores guide til vedligeholdelse af dit telt.